13/05/2014

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ - Ο Δήμος Mαρκοπούλου Μεσογαίας στη σύγχρονη εποχή - Πρόγραμμα Δράσης



 Ο Δήμος Mαρκοπούλου Μεσογαίας στη σύγχρονη εποχή

Φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας «Σχέδιο Δράσης». Το σχεδιάσαμε με πολύ ενθουσιασμό, όρεξη και δουλειά, με μελέτη πάνω στα προβλήματα, αλλά και διαβούλευση με τους κατοίκους του δήμου μας.


Κυρίαρχοι άξονες της δράσης μας, βρίσκονται στο σχέδιο μας για ένα σύγχρονο δήμο, πρότυπο για την χώρα, αλλά και την Ευρώπη. Με προσήλωση στην καινοτόμα ανάπτυξη, στην αλληλεγγύη, στον ευλαβικό σεβασμό του περιβάλλοντος, στην ποιότητα ζωής, στην παιδεία, τον αθλητισμό, στην στήριξη των ευαίσθητων ομάδων, στην μεγάλη παράδοση, στον πολιτισμό, στην διαφανή και χρηστή διαχείριση.


Με την ελευθερία που μας παρέχει ο ανεξάρτητος χαρακτήρας του συνδυασμού μας. Με τις σύγχρονες ιδέες που μεταφέρουν τα νέα, άξια, έμπειρα, καταρτισμένα στελέχη μας, αλλά και με την συνδρομή όλων των κατοίκων.


Με επιδίωξη να καταφέρουμε στο δήμο μας, την βασική αρχή της δημοκρατίας «από τον δημότη, για τον δημότη, με τον δημότη».


Ο σύγχρονος Δήμος που θέλουμε αποτελεί το εργαλείο αλλά και το καμάρι μια αναπτυγμένης, πρωτοπόρου, δίκαιης, καινοτόμου και πολιτισμένης κοινωνίας. Με εφικτή, μετρημένη απάντηση σε κάθε πρόβλημα, με δράσεις που ανοίγουν δρόμο και προοπτική. Εκεί που σε κάθε ερώτηση, η απάντηση είναι ο άνθρωπος.


Φίλες και φίλοι,


όλοι μας γνωρίζουμε πως ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο με πλήθος πλεονεκτημάτων. Το φυσικό ανάγλυφο, οι αρχαιολογικοί χώροι, τα βυζαντινά ξωκλήσια, οι αγροτικές καλλιέργιες, το εκτεταμένο θαλάσσιο μέτωπο με τις εκπληκτικές παραλίες, ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη και τα υπέροχα νησάκια μας, είναι κάποια από τα πολλά πλεονεκτήματά μας.


Εμείς πιστεύουμε πως μπορούμε να αναδείξουμε και να εκμεταλλευτούμε όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του Δήμου μας, έτσι ώστε να ξεκινήσει επιτέλους η Ανάπτυξη του τόπου μας και να γίνει ο Δήμος μας πιο σύγχρονος και πιο ανθρώπινος! Εμείς έχουμε το Σχέδιο Δράσης για να το πετύχουμε!


Αφήνουμε πίσω την μιζέρια, το χθες, το τέλμα. Φεύγουμε να φτιάξουμε το αύριο που θέλουμε και μας αξίζει.


ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ


Ξεκινάμε όλοι μαζί με Σχέδιο Δράσης για το σήμερα και το αύριο του Δήμου μας!



Με εκτίμηση, χαρά και αγάπη,


Λεωνίδας Μπέης
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Υπ. Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας
www.leonidasbeis.gr


Το link  για να δείτε το πρόγραμμα είναι:

http://www.leonidasbeis.gr/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-2014-2019/