31/05/2014

Πρόσκληση στην εκδήλωση λήξης του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» 2014

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σας προσκαλούν και φέτος, με μεγάλη χαρά, στην εκδήλωση λήξης του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» του Δήμου μας, τα οποία αγκάλιασαν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι πολίτες! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου.

Πεποίθηση της Δημοτικής Αρχής, στην οποία μένει απαρέγκλιτα πιστή, είναι η ανάδειξη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στην περιοχή μας. Πρόκειται για δύο από τις σημαντικότερες διαχρονικές αξίες, οι οποίες παραδίδουν μαθήματα ζωής για τον σεβασμό, την πειθαρχία, την δημιουργικότητα και την συνεργασία.

Σας περιμένουμε όλους, να στηρίξουμε και φέτος την μεγάλη αυτή προσπάθεια, δίνοντας έτσι το μήνυμα, για την αυτονόητη συνέχιση και ενίσχυση των Πολιτιστικών και Αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου μας και τις επόμενες χρονιές!

Στην είσοδο του Σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, που συνεχίζει αδιάκοπα, να στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη. Σας παρακαλούμε να στηρίξετε και εσείς με τη σειρά σας, αυτή τη μεγάλη μας προσπάθεια!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος
Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης

Η Αντιδήμαρχος
Αθλητισμού, Πολιτισμού,
Παιδείας & Κοιν. Πρόνοιας
Μαρία Ν. Κιμπιζή

Ο Πρόεδρος                                       
του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»       
Σπύρος Σταμ. Δράκος