15/05/2014

Αυτό το τριήμερο αναδεικνύονται οι Πρωταθλητές Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Μαρκόπουλο

 
Τους Πρωταθλητές Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2014 θα μάθουμε αυτό το τριήμερο, 16 – 18 Μαΐου. Το Πρωτάθλημα στο άθλημα του ντρεσάζ, παράλληλα με τον 8ο προκριματικό αγώνα πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων, θα φιλοξενηθούν αυτό το τριήμερο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Η κορυφαία εθνική διοργάνωση της ιππικής δεξιοτεχνίας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό ιπποδρόμιο του Μαρκόπουλου, ενώ ο προτελευταίος αγώνας πρωταθλήματος των εμποδίων θα γίνει στο ανοιχτό ιπποδρόμιο με άμμο. Πάνω από 400 ζευγάρια ίππων ιππέων από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στο Μαρκόπουλο συμμετέχοντας τόσο στους αγώνες ντρεσάζ όσο και στους αγώνες των εμποδίων.

Πέρυσι, Πρωταθλήτριες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στις κατηγορίες Ενηλίκων, Νέων Ιππέων, Εφήβων και Παίδων είχαν αναδειχθεί αντίστοιχα η Κέλλυ Σκλαβούνου με τον Quanderas, Αναστασία Βερούτη με τον Davidoff S, Φανούλα Σταφυλοπάτη με τον Cassian και Κυβέλη Τζωρτζάκη με την Highnessy Newland.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, τόσο στα εμπόδια όσο και στο ντρεσάζ, θα αρχίζει το πρωί περίπου στις 10.00 και θα ολοκληρώνεται μετά τις 17.00.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ αυτή την Κυριακή, παράλληλα με το πρωτάθλημα ιππασίας, ο Κυνοφιλικός Όμιλος διοργανώνει το Εθνικό Πρωτάθλημα Αναπαραγωγής Γερμανικού Ποιμενικού  Ελλάδας στο ανοικτό ιπποδρόμιο προθέρμανσης με χόρτο!

Χορηγοί και υποστηρικτές του πρωταθλήματος ιππασίας είναι μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί, όπως είναι η ΜΕΤΚΑ, η SHELL, το JUST WORLD INTERNATIONAL, η ISMAILOS, η PHARMATHEN, η MYTHOS, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η FOLLI FOLLIE & η MOON ENERGY.

Το Πρωτάθλημα Ιππασίας στο άλλο ιππικό άθλημα, την υπερπήδηση εμποδίων, που θα είναι μία γιορτή για όλη την οικογένεια με πολλές εκπλήξεις, θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο, 5 – 8 Ιουνίου φυσικά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.  

Από το Γραφείο Τύπου 
της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας