26/05/2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗ Ι. ΜΕΘΕΝΙΤΗ


Αγαπητοί Συμπολίτες, 

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, και τα στελέχη του Δημοτικού Συνδυασμού “ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”, ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους συμπολίτες, φίλους και ψηφοφόρους, που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ξεκινήσαμε πριν από τρεισήμισι (3,5) χρόνια. 

Χάρη στην δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη, ο Δήμος Μαρκοπούλου μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα!

Τη μεγάλη μας νίκη, ενισχύει το γεγονός ότι στο 70% των Δήμων της Ανατολικής Αττικής, γίνεται αλλαγή Δημάρχου, βάσει των αποτελεσμάτων των Δημοτικών Εκλογών, γεγονός που οφείλεται κυρίως στο δυσβάσταχτο βάρος που επωμίστηκε η Τοπική Αυτοδιοίκηση, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.

Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μας, μέσα από σκληρή δουλειά και έργο για τον τόπο μας!

Ευχαριστώ ακόμη θερμά, όλους τους Δημοτικούς Συνδυασμούς που συμμετείχαν στις εκλογές, για την κατάθεση των δικών τους θετικών προτάσεων και ιδεών για την ανάπτυξη του Δήμου μας, τις οποίες, όπως έχουμε άλλωστε δεσμευτεί, θα ενσωματώσουμε στο Πρόγραμμά μας. 

Καλούμε όλους τους Συνδυασμούς της Αντιπολίτευσης, να συνεργαστούν μαζί μας, καθώς μοναδικός κοινός μας αντίπαλος, είναι τα προβλήματα του τόπου μας. Ευελπιστούμε να έχουμε την αντίστοιχη θετική ανταπόκρισή τους.

Στον αγώνα για ένα καλύτερο Αύριο, κανείς δεν περισσεύει. Όπως είναι αυτονόητο, δεν υπάρχουν φίλοι και μη της Δημοτικής Αρχής, καθώς όλοι αποτελούν ισότιμους πολίτες.

Σας καλούμε όλους να σταθείτε συμπαραστάτες στον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, δημιουργώντας όλοι μαζί, έναν Δήμο-πρότυπο για όλη την Ανατολική Αττική!


Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση,
τα στελέχη του “ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”
και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.