29/05/2014

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!


Αγαπητοί Συμπολίτες,
Κατανοούμε την πολιτική αναγκαιότητα του κου Κ. Αλλαγιάννη, να δικαιολογήσει την ήττα του.
Όμως, σε μια ανακοίνωση χιλίων λέξεων, ξοδεύει περισσότερες από οκτακόσιες λέξεις, σε προσωπικές επιθέσεις κατά του Δημάρχου, ο οποίος κατά τον συντάκτη της ανακοίνωσης, χρησιμοποίησε όλα τα αθέμιτα μέσα (εδώ γελάνε) για να τον νικήσει!
Αγαπητέ κ. Αλλαγιάννη, η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι των εκλογών και καλό είναι, όταν κανείς χάνει (έστω και οριακά), να κάνει την αυτοκριτική του, όπως ήδη κάνουμε και εμείς, (που κερδίσαμε οριακά) και να μην περιορίζεται ψευδώς, στην επίρριψη μιας σειράς αρνητικών πρακτικών στον Συνδυασμό μας “ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”!
Μία απλή και καίρια ερώτηση στον κ. Κ. Αλλαγιάννη: Γιατί δεν προσήλθατε στον δημόσιο διάλογο, στον οποίο επανειλημμένα σας καλέσαμε,  μπροστά στους συμπολίτες μας, όπου θα είχατε κάθε ευκαιρία, να μας καταγγείλετε για τις δήθεν μεθόδους μας και κυρίως να αποδείξετε, όλα αυτά που τόσο εμφατικά μας προσάπτετε;
Γιατί απλούστατα γνωρίζετε, ότι οι καταγγελίες σας είναι ψευδείς!
Εμείς, όποτε ανεβάσαμε τους τόνους, μιλήσαμε ειλικρινά, δημόσια και τεκμηριωμένα, γυρνώντας την πλάτη σε τακτικές υπόγειων πολέμων  και συμφωνιών κάτω απ’ το τραπέζι, με κάθε είδους ανταλλάγματα.
Όσο για το μέλλον, αφού περάσει η ένταση των εκλογών, ο καθένας θα κριθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην πράξη, εάν θα προωθήσει «…τη συνεργασία και τις δημιουργικές ιδέες…» ή θα αναλωθεί σε «…κοκορομαχίες και τεχνητές εντάσεις…».
Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους!

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Αισθανόμαστε για μία ακόμη φορά την υποχρέωση, να σας ευχαριστήσουμε και ταυτόχρονα να σας συγχαρούμε, που αντισταθήκατε και δεν υποκύψατε στην παραπληροφόρηση και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, των τελευταίων ημερών!
Επίσης, είναι ενδεικτικό είναι ότι στο 70% των Δήμων της Αν. Αττικής, έγινε αλλαγή της Δημοτικής Αρχής, καθώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν αυτή που άδικα, επωμίστηκε μεγάλο μέρος της οργής του κόσμου, εξαιτίας των σκληρών οικονομικών μέτρων που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση.

Αγαπητοί Συμπολίτες!
Γνωρίζετε καλά, ότι η μάχη που δώσαμε αυτά τα τρισήμισυ (3,5) χρόνια, αποτέλεσε μάχη για την επιβίωση του Δήμου μας. Τα επόμενα πέντε (5) χρόνια, θα αποτελέσουν μία μάχη για δημιουργία και ανάπτυξη!
Σε αυτόν τον αγώνα, σας θέλουμε και σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας!
Τέλος επαναλαμβάνουμε, ότι η Δημοτική Αρχή θα κάνει πράξη αυτό που προεκλογικά υποσχέθηκε και θα ενσωματώσει στο Πρόγραμμά της, τις θετικές προτάσεις που κατέθεσαν οι υπόλοιποι Δημοτικοί Συνδυασμοί,καθώς μοναδικός μας στόχος, είναι η ανάπτυξη του τόπου μας και η δημιουργία ενός Δήμου, που θα αποτελεί πρότυπο για την Αν. Αττική!
Καλούμε όλους να πορευτούμε με ενότητα, σύμπνοια και καλή θέληση, αφήνοντας στην άκρη μιζέριες, κακίες και πικρίες.
Όλοι μαζί, να ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, για το καλό του τόπου μας!


Γραφείο Τύπου
του Δημοτικού Συνδυασμού "ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"