14/05/2014

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»: Δενδροφύτευση 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη, προχωρήσαμε στη δενδροφύτευση των παρτεριών του σχολείου. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα του συλλόγου προς το Δήμο Μαρκοπούλου από τις 3/4/2014, το οποίο δεν έτυχε απάντησης.
Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» αντιμετωπίζοντας με την απαραίτητη ευαισθησία ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που ταυτόχρονα απαιτούσε ελάχιστο κόστος, αλλά περισσότερο θέληση και οργάνωση, ολοκλήρωσε τη δενδροφύτευση σε συνεργασία με τα Φυτώρια ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή που μας απέστειλε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Πόρτο Ράφτη ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιώργο Αδάμο (υποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ») και τα φυτώρια «ΒΑΣΙΛΑΚΗ» για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν με την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα δενδροφύτευσης του σχολείου μας.
Ελπίζουμε η αξιέπαινη αυτή πράξη, στους δύσκολα οικονομικά καιρούς που διανύουμε, να βρει μιμητές με ποιοτικές και καινοτομικές προτάσεις και πρωτοβουλίες που θα αποσκοπούν στην ανάπτυξη των σχολείων της περιοχής μας.
Με εκτίμηση
Τα μέλη του Δ.Σ.
ΡΑΠΑΚΙΕΤΤΑ ΛΑΟΥΡΑ (Πρόεδρος)
ΚΑΝΑΒΑΡΑΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (Αντιπρόεδρος)
ΚΟΣΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Γραμματέας)
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (Ταμίας)
ΧΑΤΖΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (Μέλος)
ΚΑΒΟΥΔΗ ΑΝΝΑ (Αναπλ. Μέλος)


Πόρτο Ράφτη, 13/05/2014
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
www.dynami-elpidas.gr