15/05/2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ


 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ
(Ηθοποιού και μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ)
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

 Αγαπητές φίλες και φίλοι της Περιφέρειας Αττικής.

 Στις 18 και στις 25 Μαΐου καλούμαστε να αποφασίσουμε για τις Τοπικές, τις Περιφερειακές διοικήσεις καθώς και για τους συμπολίτες μας που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είναι επιλογές που θα κάνουμε με γνώμονα τις ανάγκες και τα συμφέροντα των Τοπικών και Περιφερειακών κοινωνιών μας, την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας αλλά
και την προοπτική της ζωής μας για τα επόμενα χρόνια. Είναι εκλογές που θα δώσουν ένα ξεκάθαρο σήμα, για την ανατροπή που πρέπει να γίνει στη χώρα μας ώστε να απαλλαγούμε από τα δεσμά των μνημονιακών πολιτικών που μας έκαναν φτωχούς, ανασφάλιστους, χωρίς σύστημα υγείας και παιδείας και καταδίκασαν εμάς αλλά και τις γενιές που έρχονται στη μιζέρια και την αναξιοπρέπεια.

Σας καλώ, να στηρίξουμε όλοι μαζί υποψηφίους δημάρχους που μάχονται αυτές τις πολιτικές επιλογές. Που δεν θα είναι οι πρόθυμοι συνεργάτες των «πλασιέ» της τρόϊκας στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Να στηρίξουμε την Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής ώστε να παίξει αυτός ο σημαντικός θεσμός ρόλο προς όφελος των πολιτών. Να στηρίξουμε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα υποψήφιο πρόεδρο της Ε.Ε. ώστε να δρομολογήσουμε τις διαδικασίες για μια άλλη Ευρώπη. Για μια Ευρώπη των λαών και της κοινωνικής φροντίδας και προκοπής.
 
Ας προτάξουμε όλοι μαζί ότι καλό, ότι δημιουργικό. Ας κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με ΧΑΜΟΓΕΛΟ με ΣΙΓΟΥΡΙΑ πως το ΑΥΡΙΟ ανήκει στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Γιατί αυτός είναι ο μόνος που αποφασίζει για τον τόπο του, και το μέλλον του.