16/05/2014

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ




Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παραμένοντας ανέντακτος & ανεξάρτητος όπως με γνωρίσατε μέχρι σήμερα, μακριά από κομματικά σχήματα, επιρροές και συμφέροντα, αλλά δίπλα στα προβλήματα του τόπου μου, τόλμησα και αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Αντώνη Γάκη, θέτοντας υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ (Ανεξάρτητη ΝΕΑ-ΝΙΚΗ Αυτοδιοικητική Συμπαράταξη Αττικής).

Από την επαφή μαζί σας όλο αυτό το διάστημα, αντιλήφθηκα ότι τελικά αυτή την Κυριακή 18 Μαΐου, η γενιά μας πρόκειται να κάνει όχι μόνο ένα, αλλά πολλά βήματα μπροστά! Αυτή τη γενιά αντιπροσωπεύω και εγώ, τη γενιά των νέων που αντιμετωπίζει το φάσμα της ανεργίας, της ανασφάλειας, της πληγωμένης αξιοπρέπειας, και της αγωνίας για την επιβίωση. Της γενιάς που ζητά και πρέπει να πάρει πίσω την ΑΝΑΣΑ που της στέρησαν!

Αυτή την Κυριακή, στέλνουμε το μήνυμα μας, δηλώνοντας παρών με την ψήφο μας και στηρίζοντας την ΑΝΑΣΑ. Την μοναδική Ανεξάρτητη, αλλά και Νεανική κίνηση, για την Περιφέρεια της Αττικής.

Με τον "βραχνά" των συμφερόντων, ή με την ΑΝΑΣΑ της γενιάς μας!


Αν όχι Εμείς, τότε Ποιοί; Αν όχι Τώρα, τότε Πότε;



Δράκος Σπυρίδων του Σταματίου
Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος» Δήμου Μαρκοπούλου.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, με την ΑΝΑΣΑ και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αντώνη Γάκη.