14/05/2014

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ: Για τους νέους Συμπολίτες μας

 Αγαπητή Φίλη, Αγαπητέ Φίλε
ΞΕΡΟΥΜΕ
  Τα προβλήματα και τα αδιέξοδα της νέας γενιάς, δεν ζούμε σε κάποιο γυάλινο πύργο, έχουμε δίπλα μας τους φίλους, τα ξαδέλφια, τα παιδιά μας, που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στη καθημερινή τους ζωή.
ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ
  Την απογοήτευση των νέων ανθρώπων για τη γενικότερη κατάσταση της κοινωνίας μας και ειδικά για τις προοπτικές, που αυτή δεν προσφέρει στα νέα παιδιά.
  Την απαξίωση που έχει στα μάτια της Νεολαίας το πολιτικό σύστημα, την αποστασιοποίησή της από τα κοινά, την αποχή από συλλογικές διαδικασίες και τα δημοτικά και γενικότερα πολιτικά δρώμενα.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ
  Σαν Δημοτική Αρχή, στο μέτρο που μας αναλογεί και εξαντλώντας τα ελάχιστα οικονομικά μέσα και τις χρηματοδοτήσεις που μας έχει αφήσει η Κεντρική Διοίκηση, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις που υπάρχουν σε σχολικές, αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές στη πόλη μας.
  Διεκδικούμε χωρίς κομματικούς-μικροπολιτικούς συμβιβασμούς τη δραστική αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης που μειώθηκε κατά 60% τα τελευταία χρόνια καθώς και τη χρηματοδότηση των έργων υποδομής του Δήμου μας.
  Παρ’ όλα αυτά, στήσαμε Αθλητικά και Πολιτιστικά Προγράμματα, στα οποία συμμετέχουν για πρώτη φορά χίλιοι (1000), στην πλειοψηφία τους νέοι, συμπολίτες μας, δημιουργήσαμε ένα πρότυπο Πολιτιστικό Πολυχώρο στο Πόρτο Ράφτη ενώ σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται το νέο Γήπεδο της «ΜΑΡΚΟ», αξίας τεσσάρων (4) εκατομμυρίων Ευρώ, με νέους κλειστούς αθλητικούς και διοικητικούς χώρους 1.200 τ.μ., που θα στεγάσουν δραστηριότητες και γραφεία των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας, σύγχρονες κερκίδες 2.500 θέσεων και νέο, σύγχρονο χλοοτάπητα για την ποδοσφαιρική μας ομάδα και τις Ακαδημίες της.
  Στηρίζουμε προσπάθειες τοπικών φορέων και οργανώνουμε κοινωνικές, οικολογικές, αθλητικές, πολιτιστικές δραστηριότητες, συναυλίες, εκθέσεις, παραστάσεις και δράσεις που ενδιαφέρουν τα νέα παιδιά. Το πρόβλημα της ανεργίας ήταν και είναι η πρώτη προτεραιότητά μας για την επόμενη 5ετία.
  Θέλουμε μια πόλη ανοιχτή και φιλική στους Νέους, κοντά στις σύγχρονες ιδέες και τάσεις, μακριά από μισαλλοδοξίες, φανατισμούς και προκαταλήψεις.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
  Να μην αφήσεις να γίνουν πράγματα «για σένα χωρίς εσένα».
  ΣΗΜΕΡΑ, να σχηματίσεις άποψη για τις επιλογές που έχεις μπροστά στις δημοτικές εκλογές. Ενημερώσου, ρώτα, διάβασε τον Απολογισμό της Δουλειάς μας και τις προτάσεις όλων των Συνδυασμών και υποψηφίων.
  ΑΥΡΙΟ, μετά τη γνώμη που θα έχεις σχηματίσει, επέλεξε στις εκλογές αυτούς που αισθάνεσαι ότι θα προσπαθήσουν με σκληρή δουλειά και Σχέδιο, για ένα καλύτερο μέλλον για σένα και τον Τόπο μας. Εμείς σε κοιτάμε στα μάτια και ζητάμε να είμαστε η επιλογή σου.
  ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ασχολήσου ενεργά με τα κοινά, πάρε την πρωτοβουλία στα χέρια σου, διεκδίκησε με κάθε τρόπο αυτά που σου αξίζουν.

Με εκτίμηση,
Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του «ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»
και ο Δήμαρχος Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.