16/05/2014

Πάθος, εμπειρία και αποφασιστικότητα στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Υπ. Δημάρχου Μαρκοπούλου κ. Λεωνίδα Μπέη



Με πρωτοφανή επιτυχία και ενθουσιασμό, κατά γενική ομολογία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/5 το βράδυ, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ, εν όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.


Από νωρίς άρχισαν να συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία του Μαρκοπούλου, δημότες από όλες τις ηλικίες και όλες τις περιοχές του Δήμου μας, ενώ ήταν πολύ εντυπωσιακή η παρουσία της νέας γενιάς!


Τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΕΗ, προλόγισαν η μικρότερη αδελφή του Βασιλική, με μια πολύ συγκινητική αναφορά στις αγωνίες των επόμενων γενεών, καθώς και ο επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και παλαιός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριος Σπύρος Γκλιάτης, ο οποίος με σιγουριά για την καινούρια παράταξη, ενθάρρυνε ΟΛΟΥΣ τους Δημότες να στηρίξουν το ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ. Επίσης θερμό χαιρετισμό απέστειλε κι ο γνωστός γιατρός κ. Διονύσης Γκλιάτης.



Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΕΗΣ έλαβε τον λόγο. Περιέγραψε την επιτακτική ανάγκη που τον οδήγησε στην δημιουργία αυτού του νέου ανεξάρτητου συνδυασμού. Η ανάγκη αυτή, δεν είναι άλλη από τον στόχο να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο πρότυπο για τη χώρα και την Ευρώπη. Ανέλυσε τους κεντρικούς άξονες και θέσεις του προγράμματός του, που έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από το πλήθος των παραβρισκόμενων.



Παρόλο τον τεράστιο αριθμό και την υποδοχή του κοινού, η συγκέντρωση του ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ, ήταν μια διαφορετική πολιτική συγκέντρωση με αναφορά στο μέλλον. Χωρίς ξύλινο πολιτικό  λόγο, με στοχευμένες και μετρημένες απαντήσεις στα προβλήματα και με σχέδια πνοής για τα επόμενα χρόνια. 


Ο λόγος του ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΕΗ ήταν πρωτοποριακός και έδωσε τις απαντήσεις  που απαιτούν  οι πολίτες αυτή την δύσκολη εποχή.


Στο τέλος της ομιλίας και μέσα σε συνεχή χειροκροτήματα, ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε το επιτελείο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, για να χαιρετίσουν όλοι μαζί το συγκεντρωμένο πλήθος μέσα σε αποθεωτικό κλίμα.



 Μετά το πέρας της ομιλίας και για πολλές ώρες στην πλατεία, είχαν σχηματιστεί παρέες από τους φίλους και τα στελέχη του συνδυασμού, που συζητούσαν και ανέλυαν τις θέσεις, την ελπίδα που κομίζει και την πολιτική καθαρότητα του ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ.


Για όλους τους παρευρισκομένους, η χθεσινή συγκέντρωση αποτέλεσε την σφραγίδα μια ελπιδοφόρου και στέρεας πορείας του Δήμου για το σήμερα και το αύριο. 


Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν, ή έστειλαν χαιρετισμούς οι εξής:

1.      Πάρης Ευαγγελίου – Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος του Α.Ο.Μ., Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό «180ο – η Αττική αλλάζει πρόσωπο» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο.

2.      Παύλος Καμάρας, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον  Γιάννη Σγουρό

3.      Πέτρος Φιλίππου, Δήμαρχος Σαρωνικού, Υπ. Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό <ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ> με υποψήφια Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

4.      Γιάννης Δημόπουλος – Γιατρός του Γ.Ν. Γεννηματάς, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γιάννη Σγουρό

5.       Γεωργία Στουραΐτου – Γιατρός, Πνευμονολόγος, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «180ο – η Αττική αλλάζει πρόσωπο» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο.

6.      Άρης Γκλιάτης – Επιχειρηματίας, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική – συμμέτοχοι στο αύριο», με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Παύλο Χαϊκάλη

7.      Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μαρκοπούλου και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κος Σπύρος Δράκος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Α.Ν.Α.Σ.Α.» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Αντώνη Γάκη.

8.      Βασιλική Ζύγουρα - Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γιάννη Σγουρό.

9.      Αλμπάνης Ευάγγελος υπ. Περιφερειακος Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γιάννη Σγουρό.

10. Τσούπρα Γιάννα - υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ>> με υποψήφια Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

11. Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος (Νάσος) υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ>> με υποψήφια Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

12. Δήμος Μπαρούτας, Δάσκαλος και Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γιάννη Σγουρό.

13. Ματίνα Πανταζή υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό <<Α.Ν.Α.Σ.Α.>> και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Αντώνη Γάκη

14. Καραμολέγκος Ευάγγελος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Α.Ν.Α.Σ.Α.» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Αντώνη Γάκη.

15. Πρέκας Μιλτιάδης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Α.Ν.Α.Σ.Α.» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Αντώνη Γάκη

16. Δέσποινα Αφεντούλη, Δρ. Κοινωνιολογίας – Δημοσιογράφος, υπ περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γιάννη Σγουρό





Δείτε εδώ το video της ομιλίας:








Γραφείο Τύπου

του Δημοτικού Συνδυασμού

"Σχέδιο Δράσης"