5.5.14

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST 11ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER 4.7 ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ


Στην Ιτέα διενεργήθηκε το πανελλήνιο κύπελλο optimist 2014 για αγόρια και κορίτσια έως έντεκα ετών από 23 έως 26/4, και στις ίδιες ημερομηνίες έλαβε χώρα στο Γαλαξίδι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 4.7.

Στους αγώνες optimist έλαβαν μέρος πενήντα εννέα κορίτσια και εκατόν τριάντα επτά αγόρια ολοκληρώνοντας έξι και επτά ιστιοδρομίες αντίστοιχα, ενώ στα laser 4.7 συμμετείχαν εβδομήντα πέντε αγόρια και σαράντα κορίτσια και έγιναν έξι κούρσες από κάθε στόλο.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη ( Ι.Ο.ΠΟ.Ρ.) κατέβασε στους αγώνες μια πραγματικά μεγάλη αποστολή από δέκα εννέα αθλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πετυχαίνοντας να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις του πίνακα γενικής κατάταξης, με πρώτη την Αθανασία Καναβαράκου που κατέκτησε την τέταρτη θέση κορασίδων στα optimist.

Οι άρτιες διοργανώσεις και ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών προσέφεραν στο σύνολο των αθλητών που αγωνίστηκαν πολύτιμες εμπειρίες, και την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις δυνάμεις τους μέσα από την ιστιοπλοΐα.από τον Ι.Ο.ΠΟ.Ρ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.