18/04/2014

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ:» Δεν θα λειτουργήσουν εκλογικά τμήματα και στο Πόρτο Ράφτη: Οι μάσκες έπεσαν!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!!
Εδώ και αρκετό καιρό, η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» είχε θέσει το ζήτημα της λειτουργίας εκλογικών τμημάτων και στο Πόρτο Ράφτη, για τις προσεχείς εκλογές του Μαΐου. Επιδίωξή μας ήταν η αντιμετώπιση μιας χρόνιας αδικίας και ταλαιπωρίας που υφίστανται οι δημότες που κατοικούν στο Πόρτο Ράφτη. Για εμάς, είναι αυτονόητη η προσπάθεια  διασφάλισης ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για όλους τους πολίτες του Δήμου μας. Μετά από μια σειρά αναβολών και υπεκφυγών του κ. Μεθενίτη, το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης Απριλίου, όπου και απαιτήσαμε να τοποθετηθούν όλες οι παρατάξεις καθώς και οι επικεφαλής των πρωτοεμφανιζόμενων παρατάξεων.
Η πρόταση της «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» έτυχε της θετικής ψήφου μόνο των δύο (2) συμβούλων της, του κου Αδάμου και της κας Τεμπονέρα!
Όλοι οι υπόλοιποι καταψήφισαν την πρόταση δημιουργίας εκλογικών τμημάτων και στο Πόρτο Ράφτη με τη δικαιολογία πως έτσι «…διχάζεται ο Δήμος!!!».
Εμείς τους αντιτείνουμε πως η ενότητα σφυρηλατείται πάνω στον αμοιβαίο σεβασμό και αναγνώριση.
Ρωτήστε τους όλους, τώρα που θα σας ζητήσουν την ψήφο σας, γιατί θα πρέπει να υποστείτε την ταλαιπωρία και το κόστος της μετακίνησης.
Δημότη, τη στιγμή της κάλπης θυμήσου, η πρόοδος του τόπου μας είναι στο χέρι σου.



Πόρτο Ράφτη, 16/04/2014
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
www.dynami-elpidas.gr