03/04/2014

ΑΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΓΙΑΝΝΙΑΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

(αρ-δεξιά) Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Δράκου, Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης,
Πρόεδρος Συλλόγου Σβήγκος Μιχαήλ, Αντιδήμαρχος Γιάννης Ευαγγελίου
Ανανεώθηκαν οι δεσμοί καλής συνεργασίας του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Γιαννιαπά» με τον Δήμο Μαρκοπούλου, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού στο Πόρτο Ράφτη.

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μιχάλη Σβήγκο, για την άψογη συνεργασία με τον Δήμο, η οποία μάλιστα έχει αποδώσει συγκεκριμένους «καρπούς» προς όφελος των δημοτών.

(αρ-δεξιά) Πρόεδρος Συλλόγου Μιχαήλ Σβήγκος, Αντιδήμαρχος Γιάννης Ευαγγελίου, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Παναγιώτης Μιτικάκης, Γραμαμτέας Συλλόγου Γιάννης Γκαγκατσούδης, Ταμίας Συλλόγου Γιάννης Μπουρδάκης
Πρόσφατο παράδειγμα, αποτελεί η οριστική λύση στο πρόβλημα, που είχαν δημιουργήσει ασυνείδητοι, μετατρέποντας έναν ανοιχτό χώρο επί της οδού Καλαβρύτων (οδηγεί στην Πυροσβεστική Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής - μεταξύ Πόρτο Ράφτη και πόλης Μαρκοπούλου), σε πρόχειρη παράνομη χωματερή. Συνεργείο και μηχανήματα του Δήμου, καθάρισαν το χώρο, απομακρύνοντας δεκάδες απορρίμματα και αντικείμενα μεγάλου όγκου, και ο Σύλλογος τον περιέφραξε.

ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ

Ο κ. Μεθενίτης εξήρε επίσης την κοινωνική ευαισθησία του Συλλόγου, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους της περιοχής, που όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου, για προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης, αλλά συνεχίζει σε κάθε ευκαιρία, όπως και στην εκδήλωση κοπής της πίτας, να δραστηριοποιείται και να συμπαρίσταται, στο δύσκολο έργο υποστήριξης των συνανθρώπων μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
















Για έκπτωση 50% στα έξοδα αδειάσματος των οικιακών βόθρων των μελών του Συλλόγου, δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος με τη λειτουργία του Βιολογικού Μαρκοπούλου (Κ. Ε. Λ.), στη νέα θητεία της Δημοτικής Αρχής, αποδεσμεύοντάς τους κατά το μισό, από ένα οικονομικό βάρος δεκαετιών!

Μαζί με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Γιάννης Ευαγγελίου, η δημοτική σύμβουλος κα Δήμητρα Δράκου, δημότες και τα μέλη του Συλλόγου «Γιαννιαπά».