21/02/2014

Αποκριάτικη Γιορτή στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου!

Ο Δήμος Μαρκόπουλου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκόπουλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), διοργανώνουν Αποκριάτικη Γιορτή, την Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, με πολύ μουσική, χορό, μπαλόνια, ξυλοπόδαρους, face painting, παιχνίδια και Αποκριάτικη παρέλαση.

Σας προσκαλούμε και σας «προκαλούμε» λοιπόν, να συμμετάσχετε στην μεγάλη Αποκριάτικη Γιορτή, που θα γίνει από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, θα προσφέρει ως έπαθλο στην καλύτερη θεματολογία μαθητικής συμμετοχής, κάρτα ελεύθερης εισόδου στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, για τη θερινή περίοδο του 2014! Η καλύτερη συμμετοχή, θα επιλεγεί από 4μελή επιτροπή (εκπρόσωπος Δήμου, εκπρόσωπος Διδασκόντων, εκπρόσωπος Μαθητών και εκπρόσωπος Πολιτιστικών Συλλόγων).

Για τη συμμετοχή Σχολείων, Συλλόγων, πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών ομάδων κ.α., και με στόχο τον καλύτερο συντονισμό και οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας, στo Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη, τηλ. 22990-71706.

Σας περιμένουμε όλους, στο πιο τρελό ξεφάντωμα της χρονιάς!