18/02/2014

Ο “Αύγουστος” στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου Άρτεμις



Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει την εβδομάδα 20 – 26/2/2014, τον “Αύγουστο”, κινηματογραφική μεταφορά πολυβραβευμένου θεατρικού έργου, με μια ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Αύγουστος
August: Osage County

Προβολές: 19.00 και 21.00

Σκηνοθεσία: Τζον Γουέλς
Πρωταγωνιστούν: Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζουλιέτ Λιούις, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν

Με ένα πρωτοκλασάτο καστ ηθοποιών, όπως η  - τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ - Μέριλ Στριπ (“Iron Lady”), η  - επίσης βραβευμένη με Όσκαρ - Τζούλια Ρόμπερτς (“Erin Brockovich”), ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (“The Impossible”) και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (“Τhe Fifth Estate”), η ταινία  παρουσιάζει το οικογενειακό δράμα των Γουέστον, μιας οικογένειας που ζει στην Οκλαχόμα και είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης. Μια μητέρα, που σέρνεται ανάμεσα σε διάφορες ουσίες και στο αλκοόλ, αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά. Μια κόρη, που βρίσκεται αντιμέτωπη με την κρίση μέσα στο γάμο της και όλη η υπόλοιπη οικογένεια, που συγκεντρώνεται στο σπίτι, για να στηρίξει τη μητέρα, όταν παράλληλα, ο επίσης αλκοολικός πατέρας, εξαφανίζεται.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για ανήλικους, μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!