10/02/2014

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου. Στο γήπεδο παραβρέθηκαν πάνω από 400 γονείς, οι 500 αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου, το διοικητικό συμβούλιο και φυσικά οι προπονητές όλων των τμημάτων προκειμένου να ανταλλάξουνε ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο πάτερ Πάτερ Σταύρος έκανε τον Αγιασμό και στη συνέχεια ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βράβευσε για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 την αθλήτρια του Jiu Jitsu Μάλλη Αθηνά η οποία κατέκτησε την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu και την ομάδα των Παγκορασίδων για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ. Επιπλέον βραβεύτηκαν: το τμήμα των Νεανίδων για την κατάκτηση της 2ης θέσης του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ 2012-13 και το τμήμα των Προμίνι για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο περιφερειακό μεσογειακό τουρνουά στο μπάσκετ.



Οι πίτες μοιράστηκαν στα τμήματα, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε ένα συμβολικό δωρό προσφορά των χορηγών μας.

Στη μεγάλη γιορτή παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Ευαγγελίου Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μεθενίτης Βασίλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Βραυρωνίου κ. Δράκος Σπυρίδων, ο τέως αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Μαγγανάς Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΔΕΜ κ. Ρούσης Άγγελος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λαϊνάς Άρης και ο τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλλαγιάννης Κώστας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευαγγελίου Πάρης με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τους χορηγούς του συλλόγου για την ευγενική τους προσφορά και την στήριξη τους στην προσπάθεια μας.


Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ