10/02/2014

Δωρεάν υπηρεσίες φυσικοθεραπείας προς όλα τα μέλη των Κ.Α.Π.Η του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»


Αγαπητά μέλη των Κ.Α.Π.Η,

Από φέτος τον Φεβρουάριο, έχουμε πλέον στη διάθεση μας φυσικοθεραπευτή μέσω των 5μηνων προγραμμάτων του Ο.Α.Ε.Δ., ο οποίος καθημερινά προσφέρει υπηρεσίες φυσικοθεραπείας στο κεντρικό Κ.Α.Π.Η Μαρκοπούλου, το οποίο και διαθέτει εδώ και χρόνια ένα άρτιο (από πλευράς μηχανημάτων) φυσικοθεραπευτήριο. Ταυτόχρονα, έχουμε και έναν εθελοντή φυσικοθεραπευτή, ο οποίος και συνδράμει, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 9.00 π.μ. έως 11.00 π.μ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνεδρία – οι οποίες και είναι εντελώς δωρεάν, είναι η ενεργή κάρτα (ταμιακά τακτοποιημένη) μέλους του Κ.Α.Π.Η, όπως επίσης και η προσκόμιση παραπεμπτικού από Φυσίατρο ή Ορθοπεδικό Ιατρό.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για κλείσιμο ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 22990-22579 & 22990-75311, με την κα Αλλαγιάννη Αλεξάνδρα και την κα Μακρή Αθανασία, οι οποίες είναι οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του κεντρικού Κ.Α.Π.Η Μαρκοπούλου και του παραρτήματος Κ.Α.Π.Η Πόρτο Ράφτη, αντίστοιχα.

Κλείνοντας, θεωρώ ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως, την αυτοδιάθεση για εθελοντική προσφορά υπηρεσιών φυσικοθεραπείας προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η μας, από τον φυσικοθεραπευτή κο Ορφανό Νικόλαο, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας χρονιάς.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

Σπυρίδων Σταμ. Δράκος