19/02/2014

Τις νεανίδες του Α.Ο.Μ. για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή, βράβευσε ο Δήμος Μαρκοπούλου


Τις αθλήτριες που ξεχώρισαν και οδήγησαν την ομάδα των νεανίδων του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, στην κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή, βράβευσε το Σάββατο, 15/2/2014, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κος Σωτήρης Μεθενίτης, καθώς επίσης και μέλη της Δημοτικής Αρχής, μετά το τέλος της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL – ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, συνεχάρη θερμά όλες τις αθλήτριες για την μεγάλη αυτή επιτυχία, καθώς απέδειξαν έμπρακτα πως όταν υπάρχει εντατική προσπάθεια, θέληση, υπομονή, επιμονή και πάνω απ’ όλα στόχοι, τότε το αποτέλεσμα δικαιώνει τον αγώνα!

Τιμητικό έπαινο έλαβαν οι αθλήτριες, καθώς επίσης ο προπονητής της ομάδας κος Γιάννης Ορφανός και ο έφορος της ομάδας κος Πάρης Χαριτωνίδης.

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, οι αθλήτριες της ομάδας των νεανίδων του Α.Ο.Μ., θα έχουν ελεύθερη είσοδο για την Δημοτική Πλαζ Αυλακίου και το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», για το 2014, ως δώρο για την διάκριση που χάρισαν στον Δήμο μας, στα αθλητικά δρώμενα.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια, τόσο στις νεανίδες, όσο και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες του Α.Ο.Μ., με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις!