10/02/2014

ΤΟΠΕΚΟ ΔΗΜΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ Β' ΦΑΣΗΣ


Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η επιλογή ωφελουμένων
για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Τοπική Δράση για την Κοινωνική και Εργασιακή Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων
των Δήμων Μαρκοπούλου και Λαυρεωτικής»

Η Αττική Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΕΚΟ και ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας ανακοίνωσαν τα τελευταία αποτελέσματα των επιλεγμένων ωφελούμενων, που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη τοπική δράση για την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δήμων Μαρκοπούλου και Λαυρεωτικής». Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης www.topekoergasia.gr, καθώς και στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Οι ενδιαφερόμενοι, με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, μπορούν να ελέγξουν, εάν συμπεριλαμβάνονται στην τελική λίστα ωφελουμένων ή των απορριπτέων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Δέσποινα Σταυρουλάκη, στο τηλέφωνο 22990 20178/ 20124, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 13:00 - 15:00, στο Δήμο Μαρκοπούλου (2ο όροφο) ή μέσω mail methenitis@markopoulo.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα www.topekoergasia.gr.

Η Αττική Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΕΚΟ υλοποιεί την Πράξη με τίτλο: “Ολοκληρωμένη τοπική δράση για την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δήμων Μαρκοπούλου και Λαυρεωτικής”, η οποία εντάσσεται στη δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο (ΕΚΤ).