28/02/2014

Άκρως επιτυχημένη η 1η Σκακιστική Συνάντηση Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη

Είκοσι έξι (26) παιδιά των Τμημάτων Σκάκι του Ν.Π.Δ.Δ. “ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ” συμμετείχαν, μετά από κλήρωση, στην άκρως επιτυχημένη 1η Σκακιστική Συνάντηση Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, που διοργανώθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο χώρο του ΚΑΠΗ Π. Ράφτη.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαρία Κιμπιζή και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Βραυρώνιος” Σπύρος Δράκος, εκπροσωπώντας τον Δήμο Μαρκοπούλου, βράβευσαν τους καλύτερους του τουρνουά: τρεις (3) από την ομάδα του Μαρκοπούλου και τρεις (3) αντίστοιχα από την ομάδα του Πόρτο Ράφτη. Στη συνέχεια, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους υπεύθυνους των τμημάτων Σκάκι του Προγράμματος “Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους”, κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη και κ. Αντώνη Αλιβιζάτο, ευχαριστώντας τους, για τα εθελοντικά δωρεάν μαθήματα σκάκι, που προσφέρουν, εδώ και δυο (2) περίπου χρόνια, στους δημότες.


Η εξαιρετική παρουσία των λιλιπούτειων σκακιστών, στην παρθενική αυτή διοργάνωση για τον Δήμο Μαρκοπούλου, ανανέωσε τις ελπίδες του κορυφαίου αυτού πνευματικού αθλήματος και ανέδειξε τη δυναμική του, φέρνοντάς το ακόμη πιο κοντά στο ευρύ κοινό.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στα πλαίσια του Προγράμματος “Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους” του Ν.Π.Δ.Δ. “Βραυρώνιος”, συνεχίζονται τα δωρεάν μαθήματα Σκάκι, κάθε Κυριακή 6 - 8 μ. μ. στην αίθουσα Παπουλάκου στο Μαρκόπουλο και κάθε Τετάρτη 6 - 10 μ. μ. στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη.

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του “Βραυρωνίου” (2ος όροφος Δημαρχείου Μαρκοπούλου) ή τηλεφωνικά στο: 22990-20124.