23/09/2013

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Η Έλενα Ράπτη με την ιδιότητά της αυτή, θα βρίσκεται μαζί με εθελοντές την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013, από τις 18:00 έως τις 21:00 στον Δήμο Μαρκόπουλου, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Η ενημέρωση θα γίνεται από υπαίθριο περίπτερο, από όπου θα διανέμεται το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης: το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοηθείας».

Καλούμε κάθε γονέα, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, να παρευρεθεί στο σημείο συνάντησης, καθώς ως γνωστόν, η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, μπορεί να προλάβει την εμφάνιση προβλημάτων, αλλά σαφώς και να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Να είστε όλοι εκεί!