11/09/2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΝΤΗ – ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία του Χρήστου Δάντη και της Αθηναϊκής Κομπανίας, με φιλική συμμετοχή της Μαργαρίτας Γκινοσάτη, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 9.00 μ. μ., στο ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Ο αγαπημένος του κοινού, Χρήστος Δάντης, είναι ένας καλλιτέχνης που δοκιμάζει διαρκώς τα όριά του και τις αντοχές του, επιμένει και δουλεύει σκληρά, για να συνθέτει πάντα πρωτότυπη και αυθεντική μουσική και τραγούδια όπως: τα Δακτυλικά Αποτυπώματα, Κομμάτια, Πάει η Αγάπη μου, Κάποιος σ’ αγαπάει, Το Παλιό μου Παλτό, Μοναξιά Μου Για Πες, «ηλεκτρίζοντας» τα πάντα τριγύρω του!

Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια (!) η Αθηναϊκή Κομπανία συνεχίζει πιστή στην πορεία της, επιμένοντας στη διάδοση και διάσωση του γνήσιου λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού. Από το 1981 που ξεκίνησαν δισκογραφικά, έχουν να επιδείξουν συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του χώρου: Γιώργος Μητσάκης, Γιώργος Ζαμπέτας, Στράτος Διονυσίου, Μανώλης Αγγελόπουλος, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Πουλόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Νικολόπουλος κ.α. Σταθμός στην διαδρομή της κομπανίας, υπήρξε η συνεργασία της με το σκηνοθέτη Φώτη Μεσθεναίο, στην κινηματογραφημένη τηλεοπτική σειρά «Το Μινόρε της Αυγής».

Η φωνή και το ταμπεραμέντο της Μαργαρίτας Γκινοσάτη, κατά κόσμον Maggi-G.Voice, δεν εγκλωβίζονται σε ένα μουσικό είδος. Στο πρόγραμμα της, οι Scorpions συναντούν το Μίμη Πλέσσα και οι Queen, κοιτάνε κατάματα το Νίκο Παπάζογλου και το Μάνο Χατζηδάκι.

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, το Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη και την Πλαζ Αυλακίου.


Σας περιμένουμε όλους, στη μοναδική αυτή μουσική συνάντηση!