13/09/2013

Πρόσκληση προς τοπικούς παραγωγούς για έκθεση προϊόντων στη «Γιορτή Σταφυλιού»

Αγαπητοί τοπικοί παραγωγοί,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη Γιορτή Σταφυλιού, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, με παραδοσιακά εδέσματα, παράγωγα του σταφυλιού-μούστου και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με το Ν.Π.Π.Δ. «Βραυρώνιος» και πιο συγκεκριμένα, με τα ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη και το Χορευτικό-Λαογραφικό Όμιλο Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς», αντίστοιχα.

Η προσπάθειά μας, για την ανάδειξη των τοπικών παραγωγών και των προϊόντων τους, σε συνδυασμό με την πλούσια μεσογείτικη παράδοση, συνεχίζεται και φέτος, με μεγαλύτερη αφοσίωση και μεράκι.

Για την επιτυχία του σκοπού αυτού, ευελπιστούμε στην ενεργή συνεργασία και συμμετοχή σας στη Γιορτή Σταφυλιού 2013, με περίπτερα παρουσίασης των προϊόντων σας, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορούνται για τη διαδικασία παραγωγής, την ιστορία και τους ανθρώπους, που κρατούν ζωντανή την παράδοση μας. Σας καλούμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες, να γευτούν δωρεάν, τις μοναδικές αυτές γεύσεις της μεσογείτικης γης.

Περιμένουμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας, έως και την Τετάρτη 18/9/2013.

Για περαιτέρω πληροφορίες, είμαι στη διάθεσή σας, στο τηλ. 6977 78 60 89.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού,


Μαρία Κιμπιζή.