24/09/2013

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τα Προγράμματα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε, ότι ακόμη και τις πιο υπερβολικά αισιόδοξες προβλέψεις, ξεπέρασε το πλήθος των αιτήσεων συμμετοχής που λάβαμε, για τα Προγράμματα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», στον Δήμο Μαρκοπούλου χθες, κατά την πρώτη κιόλας ημέρα έναρξης υποβολής τους!

Τα νούμερα «μιλούν» από μόνα τους, καθώς ο αριθμός των αιτήσεων, έφτασε σε μία (1) ημέρα, χθες, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, τις τετρακόσιες εικοσιτέσσερις (424), όταν ο αντίστοιχος αριθμός πέρυσι, πλησίαζε τις πενήντα (50) μόλις αιτήσεις!

Η ανταπόκριση που έδειξαν οι πολίτες και η ζέση με την οποία αγκάλιασαν τα Προγράμματα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», αποτελούν ατράνταχτη απόδειξη, πως ο κόσμος έχει ανάγκη από πολιτικές πρωτοβουλίες, που του δίνουν δημιουργική διέξοδο στην δύσκολη καθημερινότητά του, προσφέροντάς του, την δυνατότητα για ιδιαίτερα εύκολη και πάνω απ’ όλα οικονομική πρόσβαση, σε δραστηριότητες Πολιτισμού και Αθλητισμού!

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, πως μέσα σε μία μόλις ημέρα, έχουν κλείσει τα τμήματα Ενόργανης, Ρυθμικής και Pilates στο Μαρκόπουλο, καθώς επίσης και το τμήμα Pilates στο Πόρτο Ράφτη, για τις ημέρες Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή.

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει στιγματίσει τη ζωή του μέσου Έλληνα, καθιστώντας δύσκολη, για μία πολύ μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας, την εξασφάλιση έστω και των απαραίτητων ειδών διαβίωσης, όμως αυτό δεν σημαίνει, πως δεν μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινότητάς μας, μέσω πολιτικών πρωτοβουλιών, που επενδύουν στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Η Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει την έντονη κοινωνική πολιτική, που έχει υιοθετήσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου Μαρκοπούλου, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφιση και διευκόλυνση, των οικονομικά πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Μοναδική αποζημίωσή μας, είναι να βλέπουμε πως η σκληρή και οργανωμένη δουλεία, πιάνει τόπο και χαίρει εντυπωσιακής αναγνώρισης από τους πολίτες. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση, προς την ίδια κατεύθυνση!