27/09/2013

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ξεκινάει δυναμικά τη νέα σεζόν!

Η παράδοση της πρώτης Κάρτας Διαρκείας, για τους εντός έδρας αγώνες, όλων των ομάδων του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.), πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 26 Σεπτεμβρίου 2013, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, από τον Πρόεδρο του Α.Ο.Μ., κο Πάρι Ευαγγελίου, στον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, κο Σωτήρη Μεθενίτη.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, ευχαρίστησε θερμά τον κο Ευαγγελίου για την ευγενική του αυτή κίνηση, ευχήθηκε ολόψυχα καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες του Α.Ο.Μ., γεμάτη από πολλές νίκες και χαμόγελα επιτυχίας και υποσχέθηκε πως θα παρακολουθήσει, όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες!

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Μ., κος Πάρις Ευαγγελίου, ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Δήμο Μαρκοπούλου, αλλά και τον Δήμαρχο προσωπικά, για τη στήριξη που παρέχει στον Α.Ο.Μ. και ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία επισκευής της στέγης, του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΜΑΡΚΟ», που ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Τέλος, δήλωσε βέβαιος, πως η φετινή χρονιά, θα είναι μία καλή χρονιά για τον Α.Ο.Μ. και τόνισε πόσο σημαντική και εμψυχωτική είναι για τους αθλητές και τις αθλήτριες, η στήριξη από τον κόσμο.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν την Κάρτα Διαρκείας, για τους αγώνες όλων των εντός έδρας αγώνων, των ομάδων του Α.Ο.Μ., δηλαδή Βόλλεϋ Γυναικών Α1, Βόλλεϋ Ανδρών Β’ ΕΘΝΙΚΗ και Μπάσκετ Ανδρών Α’ ΕΣΚΑ, με πενήντα (50) ή εκατό (100) Ευρώ, μπορούν να προσέλθουν για πληροφορίες και πωλήσεις, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς, με την κα Όλγα Μαγγανά, καλώντας στο 22990-22815.


Στηρίζουμε την ομάδα, σημαίνει ότι αγοράζουμε Κάρτα Διαρκείας!