04/09/2013

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα του Τάσου Κατοπόδη.


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, στις 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 9:00 μ.μ., για να απολαύσετε μία μοναδική συναυλία, με το μουσικό συγκρότημα του Τάσου Κατοπόδη.

Ο Τάσος Κατοπόδης, η Πηνελόπη Βελέντζα, η Γωγώ Βαγενά, η Αλεξάνδρα Καραδήμα και η 6μελής ορχήστρα τους, θα μας ταξιδέψουν στο μουσικό γαλαξία του ελληνικού σινεμά, σε μία διαδρομή – αναφορά στα τραγούδια που επένδυσαν με μεγάλη επιτυχία τις ελληνικές ταινίες μεγάλου μήκους, οι καταξιωμένοι δημιουργοί του ελληνικού τραγουδιού και κινηματογράφου, τις τελευταίες δεκαετίες και ερμηνεύτηκαν με μοναδικό τρόπο από γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, διάρκειας τριών ωρών, αποτελείται από δύο ενότητες. Στην πρώτη, παρουσιάζονται τα ελαφρά και έντεχνα τραγούδια του Ελληνικού Σινεμά, ενώ στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζονται τα λαϊκά τραγούδια του Ελληνικού Σινεμά.

Πρόκειται για τραγούδια, που ακούστηκαν σε όλες τις περιόδους δημιουργίας του Ελληνικού Κινηματογράφου, με τα οποία επενδύθηκαν οι ελληνικές ταινίες μεγάλου μήκους και έγιναν μεγάλες  επιτυχίες από γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές, που τα ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο. Στο δεύτερο μάλιστα μέρος, προτρέπεται και η συμμετοχή του κοινού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Δημοτική Αρχή, συνεχίζει να στηρίζει ότι ο Πολιτισμός είναι για όλους, γι’ αυτό και μέσω της Κ.Δ.Ε.Μ., μερίμνησε προκειμένου να εξασφαλίσει ένα πλούσιο Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2013, που απευθύνεται σε όλα τα γούστα.

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι, που ο κόσμος αγκάλιασε ζεστά το σύνολο των εκδηλώσεων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν δωρεάν, επιβεβαιώνοντάς μας, ότι αγαπάει τον Πολιτισμό.


Σας περιμένουμε και στις τελευταίες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το μήνα Σεπτέμβρη, καλωσορίζοντας έτσι το φθινόπωρο!