10/12/2013

Η πολυσυζητημένη διαστημική δραματική περιπέτεια «Gravity» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Την πολυσυζητημένη δραματική περιπέτεια στο διάστημα «Gravity» παρουσιάζει το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» 12 – 18 Δεκεμβρίου 2013.

GRAVITY

Προβολές: 12 – 18 Δεκεμβρίου

Ώρες: 19.30 και 21.15

Σκηνοθεσία:    ΑΛΦΟΝΣΟ ΚΟΥΑΡΟΝ
Σενάριο:          ΑΛΦΟΝΣΟ ΚΟΥΑΡΟΝ, ΤΖΟΝΑΣ ΚΟΥΑΡΟΝ
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: ΕΝΤ ΧΑΡΙΣ , ΣΑΝΤΡΑ ΜΠΟΥΛΟΚ , ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Σάντρα Μπούλοκ (“The Blind Side,” “The Proposal”) και Τζορτζ Κλούνεϊ (“Up in the Air,” “Syriana”) πρωταγωνιστούν στο “Gravity”, ένα αγωνιώδες θρίλερ που θα μεταφέρει τους θεατές στο άπειρο και ασυγχώρητο “βασίλειο” του σύμπαντος. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Αλφόνσο Κουαρόν (“Children of Men”) υπογράφει την σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ συνεργάζεται στο σενάριο με τον Χονάς Κουαρόν.

Η Μπούλοκ πρωταγωνιστεί ως η Δρ Ράιαν Στόουν, μια λαμπρή ιατρική μηχανικός στο πρώτο της διαστημικό ταξίδι, συνοδευόμενη από τον βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι (Κλούνεϊ), στο τιμόνι της τελευταίας του πτήσης, πριν τη συνταξιοδότηση.

Αλλά σ’ ένα φαινομενικά συνηθισμένο διαστημικό περίπατο, επέρχεται η καταστροφή. Το διαστημικό λεωφορείο καταστρέφεται, αφήνοντας τους Στόουν και Κοβάλσκι ολομόναχους – δεμένους μόνο μεταξύ τους, να στροβιλίζονται στο απέραντο σκοτάδι του διαστήματος. Η εκκωφαντική σιωπή τους δείχνει πως έχουν χάσει κάθε επαφή με την Γη... και μαζί κάθε πιθανότητα διάσωσης.

Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα τους, κατατρώει το λιγοστό οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Ο μόνος δρόμος της σωτηρίας, ίσως να σημαίνει πως πρέπει να πάνε ακόμη παραπέρα, στην τρομακτική απεραντοσύνη του σύμπαντος…

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για ανήλικους, μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)! 

Καλές προβολές!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924