13/12/2013

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Φιλοζωικής Ομάδας Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη

Ο Δήμος Μαρκοπούλου προσκαλεί όλους τους δημότες, να ενισχύσουν με την παρουσία τους, το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, που διοργανώνει η Φιλοζωική Ομάδα Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, το τριήμερο 13 – 14 – 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρες 9.00 π.μ. - 9.00 μ.μ., στο Νέο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού στο Πόρτο Ράφτη (πίσω από τη φρουτεμπορική Μυλωνά).

Η αξιέπαινη πρωτοβουλία της Φιλοζωικής, δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να διαλέξουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας, με ελάχιστο κόστος που ξεκινά από ένα (1) μόλις Ευρώ, ανάμεσα από δεκάδες είδη: παιχνίδια, κοσμήματα, έπιπλα, διακοσμητικά κ.α.

Τα έσοδα του Παζαριού θα διατεθούν για εμβολιασμούς, θεραπείες και στειρώσεις των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας.

Είναι μοναδική ευκαιρία και ελάχιστη υποχρέωση μας, τουλάχιστον αυτές της μέρες Αγάπης, να μην ξεχνάμε τους τετράποδους πιστούς φίλους μας. Άλλωστε, κύριο μέτρο του πολιτισμού μας αποτελεί, ο τρόπος που φερόμαστε, στους πιο αδύναμους από εμάς!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις δράσεις της Φιλοζωικής Ομάδας Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6972 803099 και 6976 796955.