09/12/2013

Ενέργειες της σημερινής Δημοτικής Αρχής, για την διακοπή της παράνομης διακίνησης ύποπτων φορτηγών, προς τον ΧΑΔΑ Μερέντας Μαρκοπούλου


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι κατόπιν σχετικής καταγγελίας, η Δημοτική Αρχή, προχώρησε για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο έτος, στην αποστολή εγγράφου προς τις αρμόδιες Αρχές, καλώντας τες να προχωρήσουν άμεσα στη λήψη μέτρων, σχετικά με την παράνομη διακίνηση ύποπτων φορτηγών, προς τον Χ.Α.Δ.Α. (Χώρος Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων) Μερέντας Μαρκοπούλου.

Η Δημοτική Αρχή, στέκεται απέναντι στην παράνομη και ανεξέλεγκτη διακίνηση μπαζών, απορριμμάτων και πιθανών άλλων άγνωστων υλικών, στον χώρο των πρώην «Λατομείων Μαρκοπούλου ΑΒΕΕ», στην περιοχή Μερέντα, σε αντίθεση με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, η οποία συνειδητά επέτρεπε την απόθεση των οικιακών απορριμμάτων όπως και των προϊόντων  κλαδέματος, χόρτων κλπ., στον προαναφερθέντα χώρο, όπως με έκπληξη διαπιστώσαμε προ ολίγων ημερών, να αναγράφεται σε σχετικό έγγραφο, που υπογράφει ο πρώην Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κος Φώτης Μαγουλάς!

Συγκεκριμένα, ο πρώην Δήμαρχος δήλωνε εγγράφως, ότι για την παραπάνω εναπόθεση απορριμμάτων, αποκλειστικός και μόνος υπεύθυνος, τυγχάνει ο Δήμος Μαρκοπούλου, ο οποίος και αναλαμβάνει κάθε αστική και ποινική ευθύνη για την παραπάνω πράξη!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Μετά λύπης διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά, ότι αυτές και άλλες πολλές παρόμοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες, είναι που μας οδήγησαν σήμερα στο σημείο που βρισκόμαστε να αντιμετωπίζουμε την συνέχιση της λειτουργίας μιας παράνομης χωματερής!

Δυστυχώς, η κακοδιαχείριση των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών και η ανικανότητα να δώσουν επί οκτώ χρόνια, λύσεις σε σοβαρά ζητήματα, μας φέρνουν διαρκώς τα τελευταία τρία χρόνια, αντιμέτωπους με σωρεία προβλημάτων, που χρήζουν άμεσης διευθέτησης και τα οποία, στις χειρότερες συνθήκες, τα διευθετούμε και τα επιλύουμε το ένα μετά το άλλο, όπως θα επιλυθεί και αυτό!