16/12/2013

ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΕΥΧΕΣ

Εορταστική Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου αφιερωμένη στα 2 Χρόνια Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Δήμου Μαρκοπούλου

Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στην Εορταστική Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ο καθένας με τις δικές του ευχές αγάπης και ελπίδας, παρέα με τον Άη Βασίλη, χιλιάδες μπαλόνια, ατελείωτο κέφι και μουσική με DJ και face painting!

Στις Άγιες Ημέρες που διανύουμε, στο Δήμο Μαρκοπούλου, έχουμε και έναν ακόμη σημαντικό λόγο να γιορτάζουμε: Πριν δυο χρόνια, στις 17 Δεκεμβρίου, τολμήσαμε πρώτοι στην Ανατολική Αττική (!), να δράσουμε απέναντι στις επιτακτικές ανάγκες της εποχής, και να ιδρύσουμε Κοινωνικό Παντοπωλείο στον Δήμο μας, το οποίο έχει ωφελήσει ως σήμερα, περίπου επτακόσιους (700) συμπολίτες μας!

Ιδιαίτερα την ημέρα αυτή, καλούμε όλους τους δημότες, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και παιχνίδια, που θα προσφερθούν στα παιδιά – μέλη ωφελουμένων οικογενειών του Κοιν. Παντοπωλείου.

Θα θέλαμε με την ευκαιρία αυτή, να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη, σε όλους εκείνους, τους δεκάδες ανώνυμους και επώνυμους, ιδιώτες, σχολεία, φορείς, συλλόγους κ.α., που έσπευσαν όλο αυτό το διάστημα, να συνδράμουν από το στέρημά τους, στην κοινή αυτή ανθρωπιστική προσπάθεια!

Όλοι μαζί, κρατήσαμε και κρατάμε την ελπίδα ζωντανή! Κάθε μικρή προσφορά, μετράει!


Είσοδος ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους.