08/06/2015

Μαθήματα Αθλητικής Παιδείας, στο 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης, του Δήμου Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης, του Δήμου Μαρκοπούλου, την Τρίτη, 3 Ιουνίου 2015, στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, αποτέλεσμα της συνδιοργάνωσης του Δήμου Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους  Διευθυντές και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής  των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν οι μικρές μαθήτριες από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΤΑ ΧΕΛΙΔΩΝΙΑ», το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΑΝΙΚΗΤΕΣ», το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ», το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη με την ομάδα «ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ» και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΟΥΖΙΤΣΕΣ», που συμμετείχαν στους αγώνες και εντυπωσίασαν άπαντες για το αθλητικό τους πνεύμα.

Όλες τους στέφθηκαν νικήτριες, αφού πέρα από τη χαρά του παιχνιδιού, ιδιαίτερο ρόλο είχε η ανάδειξη της ομαδικότητας, αξίας που φαντάζει σήμερα, πιο επίκαιρη από ποτέ.


Συμβολικά, προς εκτίμηση της προσπάθειας και της συμμετοχής τους στους αγώνες, όλα τα Σχολεία έλαβαν τιμητική πλακέτα, καθώς επίσης απονεμήθηκε σε όλες τις μαθήτριες, αναμνηστικό δίπλωμα και ένα ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι, προσφορά του Προέδρου  του «ΝΑΟΠΟΡ» κου Σπύρου Λεμπέση.

Ευχαριστούμε την Παιδίατρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κα Γαρουφαλιά Κυρούση, που ανέλαβε την ιατρική κάλυψη των αγώνων, καθώς επίσης και τον Α.Ο.Μ., για την παροχή του αθλητικού υλικού.

Τα μπουκάλια νερού ήταν μία ευγενική προσφορά από την Κάβα «ΚΑΒΕΙΡΟΣ», την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την διοργάνωση η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κος Νίκος Ορφανός, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κος Γιάννης Πολίτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Μπίλυ Δρίτσα και κος Φάνης Σταμπέλος, καθώς επίσης και το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κα Σοφία Κώστα, οι οποίοι συνεχάρηκαν τις μαθήτριες και πραγματοποίησαν τις βραβεύσεις

Το ραντεβού ανανεώνεται για την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, στην Εκδήλωση Λήξης του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» 2014-2015.

Να είστε όλοι εκεί!