29/06/2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ 11ΧΡΟΝΩΝ


Διεξήχθη με επιτυχία το Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας 11χρονων, «Ρέστεια 2015», που διοργάνωσε η Ε.Ι.Ο. σε συνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικού και την υποστήριξη των όμορων Ομίλων, στον κόλπο Παλαιάς Φώκαιας και Αναβύσσου.

Ο ΙΟΠΟΡ συνεχάρει την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία δια του αντιπροέδρου της Αρ. Αδαμόπουλου, και τον πρόεδρο των αγώνων Γιώργο Σκλαβούνο, το Δήμο Σαρωνικού, τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Π. Φώκαιας «Ο Πυθέας», τον Ναυτικό Όμιλο Λαγονησίου και το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αναβύσσου & Π. Φώκαιας για την άψογη διοργάνωση του Πανελληνίου Κυπέλλου optimist 11χρονων 2015.

Στους αγώνες συμμετείχαν 300 περίπου αθλητές μέλη 60 Ναυτικών Ομίλων από όλη την Ελλάδα και παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν 9 αγώνες.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη (Ι.Ο.ΠΟ.Ρ.) είχε την τρίτη πολυπληθέστερη ομάδα στη διοργάνωση, με 14 αθλητές (!), οι οποίοι επέδειξαν εξαιρετική αγωνιστική παρουσία. Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Δημήτρης Πόλιτο και Θωμάς Καμπουρίδης, (εδώ πρέπει να σημειωθεί πως υπήρξε κούρσα, που αθλητές μυημένοι στην ιστιοπλοΐα από αυτόν καβατζάρισαν το πρώτο σημείο του αγώνα με σειρά 1,2,3,4,5 !

Όλοι οι αθλητές του ομίλου κατάφεραν τερματισμούς, ενώ περίοπτες θέσεις κατέλαβαν ο Φίλιππος Φελλούς (14η θέση) και ο Δημήτρης Κανδύλης (28η θέση).

Η επόμενη μεγάλη συνάντηση θα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο Γαλαξίδι την επόμενη εβδομάδα.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Ο.ΠΟ.Ρ.