02/06/2015

Όλοι δώσαμε δυναμικό παρόν στο ραντεβού μας στο Γήπεδο, για το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, του Δήμου Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η αυλαία των Σχολικών Πρωταθλημάτων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου, που διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά, άνοιξε δυναμικά, με τη διεξαγωγή των αγώνων Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου. Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους  Διευθυντές και τους καθηγητές φυσικής αγωγής  των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, διοργάνωσαν τη μεγάλη αυτή γιορτή Ποδοσφαίρου, με μοναδικούς πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές της περιοχής μας.

Στο Σχολικό Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ», το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΑΣΤΡΑΠΗ», το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΠΑΝΘΗΡΕΣ», το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ», το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη με την ομάδα «ΠΟΡΤΟ RABBITS INVASION» και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη με την ομάδα «ΑΕΤΟΙ».

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και να λάβουν μαθήματα ευ αγωνίζεσθαι και ευγενούς άμιλλας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου!

Όλα τα Σχολεία που πήραν μέρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα, έλαβαν τιμητική πλακέτα, ενώ όλοι οι μαθητές έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα, για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Σπουδαία ήταν η παρουσία της Παιδιάτρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κας Γαρουφαλιάς Κυρούση, που ανέλαβε την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου «ΜΑΡΚΟ», για την παροχή του απαραίτητου αθλητικού υλικο,ύ για την διεξαγωγή του Σχολικού Πρωταθλήματος και την συνολική συνεισφορά του.

Ευχαριστούμε ακόμη τους εθελοντές διαιτητές κο Γιάννη Μαντάλα και κο Σπύρο Καλανιώτη.

Τα μπουκάλια νερού και ο πάγος, ήταν μία ευγενική προσφορά από την Κάβα «ΚΑΒΕΙΡΟΣ», την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Για τη χορηγία του ευχαριστούμε ακόμη τον Πρόεδρο του «ΝΑΟΠΟΡ» κο Σπύρο Λεμπέση, ο οποίος μας προσέφερε ξύλινα επιτραπέζια παιχνίδια, τα οποία προσφέραμε σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες.


Με την παρουσία τους, τίμησαν την διοργάνωση η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κος Νίκος Ορφανός, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κος Γιάννης Πολίτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Μπίλυ Δρίτσα και κος Φάνης Σταμπέλος, το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κα Σοφία Κώστα, οι οποίοι και πραγματοποίησαν τις βραβεύσεις των παιδιών.

Δίνουμε ραντεβού την  Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00, στο Κλειστό  Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, για την διεξαγωγή του 3ου Δημοτικού Σχολικού Πρωταθλήματος Δήμου Μαρκοπούλου, με αγώνες Βόλεϊ από τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!