13/08/2013

ROCK ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ REVOLT ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητoί Συμπολίτες,

Ο θεσμός της Κυριακάτικης Πεζοδρόμησης της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, συνεχίζεται στην καρδιά του καλοκαιριού, με τη Rock Συναυλία των «REVOLT», σε ελληνικό και ξένο πρόγραμμα, που διοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 και ώρα 9.00 μ.μ.

Οι «REVOLT», είναι ένα νεανικό, σύγχρονο, Pop-Alternative Rock group, που αποτελείται από τους Άγγελο Λάνι στη φωνή, Κότση Τηλέμαχο στα πλήκτρα, Σταμάτη Μανουσάκη στην κιθάρα, Πέτρο Σταματόπουλο στα ντραμς, Δέσποινα Ρεκούδη στα φωνητικά και Δημήτρη Κατσαρό στο μπάσο.

Οι Revolt ξεκινούν τη συστηματική τους επαφή με τη μουσική στο γυμνάσιο και έπειτα από εντατικές σπουδές, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη μουσική σύνθεση. Ύστερα από έναν αξιόλογο αριθμό εμφανίσεων, τόσο σε μεγάλες, όσο και σε μικρές μουσικές σκηνές, αρχίζουν και γράφουν τα πρώτα ολοκληρωμένα κομμάτια τους.

Με ένα ολοκληρωμένο σχήμα πλέον, το 2010 πετυχαίνουν τη συμμετοχή τους στο πιο προβεβλημένο μουσικό show ταλέντων: το X-Factor 3! Την αξέχαστη αυτή εμπειρία, ακολουθεί ένας χρόνος εντατικής δουλειάς, για την δημιουργία του πρώτου ολοκληρωμένου demo τους. Παράλληλα, πετυχαίνουν μια ακόμη σημαντική διάκριση στην καριέρα τους, με την 3η θέση στο διαγωνισμό του MAD WALK! Φέτος επέδειξαν μάλιστα και την ιδιαίτερη περιβαλλοντική τους ευαισθησία, με την αξιόλογη συμμετοχή τους στον ημιτελικό του «GRECO FESTIVAL», με το τραγούδι «Η γη φωνάζει», μια νέα σύνθεσή τους, ειδικά για τον παραπάνω μουσικό διαγωνισμό της Περιφέρειας Αττικής, για το περιβάλλον.

 Η μουσική πένα του group, βάζει πλέον στο στόχαστρο, όλα τα κοινωνικά φαινόμενα που διέπουν την σημερινή κοινωνία, από την οικογένεια, μέχρι τους φίλους και τις σχέσεις. Οι Revolt, μας υπόσχονται μια εκρηκτική μουσική καλοκαιρινή βραδιά!


Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους!