30/08/2013

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Για άλλα μια φορά τα τμήματα υποδομής βόλλευ του Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ είναι έτοιμα να υποδεχτούν τη νέα αθλητική χρονιά.

Ο ‘’Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου‘’ συνεχίζει να επικεντρώνει την προσοχή του στις μικρές ηλικίες, βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον. Σε ένα  άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο (Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου), με την καθοδήγηση έμπειρων και υπεύθυνων προπονητών, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες όχι μόνο την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση, αλλά και την αγάπη μας για τον υγιή αθλητισμό και το Βόλλευ.

Στο Μαρκόπουλο είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που με αίσθημα ευθύνης και αγάπης  δουλεύουμε για το καλό του αθλήματος που αγαπάμε. Ελάτε να κάνουμε αυτή την οικογένεια ακόμα μεγαλύτερη!

Τα τμήματα βόλλευ για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6-15 ετών, λειτουργούν από 1η Σεπτεμβρίου έως τέλος  Ιουνίου. Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, μπαίνουμε όλοι στο γήπεδο.  Ο Α.Ο.Μ για την φετινή χρονιά έχει τμήματα ακαδημιών (6), παγκορασίδων (3), παμπαίδων (1), κορασίδων (1), νεανίδων (1) και  ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Α1 εθνική κατηγορία).

Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κύριο χορηγό μας τα φροντιστήρια ‘’ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ‘’ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ τα οποία προσφέρουν 50 % έκπτωση στα ετήσια  δίδακτρα κάθε παιδιού αυτόματα  με την εγγραφή του στα τμήματα βόλλευ του Α.Ο.Μ.

Η γραμματεία του συλλόγου είναι στη διάθεση σας για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, το πρόγραμμα προπονήσεων και την κατάρτιση των τμημάτων από Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-20.00 μ.μ. και Σαββατοκύριακα 9.00-14.00 μ.μ  ,στο χώρο του Δημοτικού  Κλειστού  Γυμναστηρίου Μαρκοπούλου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 697 3373168 και  2299022815
E mail: aomarkopoulo@gmail.com
Υπεύθυνη  τμημάτων Υποδομής    Α.Ο.Μ.: Καλαρά Μαρία.