05/08/2013

Έργα συντήρησης οδοποιίας στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι στις 14 Ιουλίου, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς, εργασίες για τη συντήρηση τμήματος της οδού Μαρκοπούλου (συνολικού μήκους περίπου 1.080 μ.), στον οικισμό του Πόρτο Ράφτη.

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν, ήταν καθαρισμός ερεισμάτων, φρεζάρισμα, ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη, κατασκευή ισοπεδωτικής και αντιολισθηρής στρώσης, διαγράμμιση της οδού, καθώς και εργασίες ανύψωσης ή καταβίβασης των διατηρούμενων φρεατίων.

Το συγκεκριμένο έργο, με φορέα υλοποίησης την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, θα διευκολύνει αδιαμφισβήτητα τη διέλευση των οχημάτων, καθώς λόγω της παλαιότητας του οδικού δικτύου, υπήρχαν πολλές φθορές (λακκούβες), που προκαλούσαν βλάβες στα διερχόμενα οχήματα.

Η Δημοτική Αρχή, γνωρίζοντας πρώτη απ’ όλους, την αναγκαιότητα πραγματοποίησης έργων  συντήρησης – ανακατασκευής του οδικού δικτύου του Δήμου Μαρκοπούλου, θα συνεχίσει να διεκδικεί να πιέζει και να εξασφαλίζει πόρους, για τον συγκεκριμένο σκοπό, στα πλαίσια της συντονισμένης προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.