19/08/2013

Αιτήσεις Συμμετοχής στους Διαγωνισμούς Προσλήψεων στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Ύδρευσης του Δήμου Μαρκοπούλου και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                      

Μαρκόπουλο, 19/8/2013



Αιτήσεις Συμμετοχής στους Διαγωνισμούς Προσλήψεων στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Ύδρευσης του Δήμου Μαρκοπούλου και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος».



Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει σχετικά με τους δύο (2) διαγωνισμούς, για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνώνείκοσι πέντε (25) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της υπηρεσίας Καθαριότητας και Ύδρευσης, σύμφωνα με την αριθμ.363/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου και είκοσι έξι (26) ατόμων, για την αντιμετώπιση των αναγκών των Παιδικών Σταθμών Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτηύστερα από την υπ’ αριθ. 37/2013 απόφαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος».

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, έως και τη Δευτέρα 26/8/2013, τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες, 9.00 π.μ. με 2.00 μ.μ., στο Τμήμα Προσωπικού (1ος όροφος Δημαρχείου Μαρκοπούλου) και αντίστοιχα, για τις θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς, στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στο 2ο όροφο του Δημαρχείου.