16/04/2013

Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΟΖ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Από τον παραγωγό της ταινίας Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων και το σκηνοθέτη της τριλογίας Spiderman, έρχεται η ταινία «ΟΖ: Μέγας και παντοδύναμος», που παρουσιάζει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την εβδομάδα 18 - 24 Απριλίου 2013 και θα μας μεταφέρει στη μαγική και γεμάτη εκπλήξεις, χώρα του Οζ.

ΟΖ: ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ

Προβολές: 19.00 και 21.15

Σκηνοθεσία: Sam Raimi
Παίζουν οι ηθοποιοί: James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, Zach Braff.

Ο Όσκαρ Ντιγκς είναι ένας πονηρός ερασιτέχνης μάγος, που δουλεύει σ’ ένα περιπλανώμενο τσίρκο, κάπου στο σκονισμένο Κάνσας. Μία μέρα αποφασίζει να αναζητήσει την περιπέτεια και επιβιβάζεται σε ένα αερόστατο, με προορισμό τη, γεμάτη ζωντάνια και εκπλήξεις, Χώρα του Οζ. Ενώ όλα δείχνουν, ότι έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού, αφού δόξα και τιμή του χαρίζονται απλόχερα, θα έρθει πολύ σύντομα αντιμέτωπος με τρεις –πολύ διαφορετικές μεταξύ τους- μάγισσες και όλα θα αλλάξουν. Η Θεοδώρα (Mila Kunis), η Εβανόρα (Rachel Weisz) και η Γκλίντα (Michelle Williams), ασχολούνται με ιδιαίτερο ζήλο, η καθεμία για τους δικούς της λόγους, με το αν αυτός ο νεοφερμένος ομορφονιός, είναι ο σπουδαίος μάγος, που όλοι περιμένουν.

Ο απρόθυμος Όσκαρ θα κληθεί, να αποδείξει την αξία του και να βρει λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του μαγικού αυτού τόπου. Στην προσπάθεια του να ανακαλύψει ποιος είναι καλός και ποιος όχι, ο ήρωας θα επιστρατεύσει τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα, αλλά και την εξυπνάδα του. Στην πορεία θα μεταμορφωθεί, όχι μόνο στον πανίσχυρο Μάγο της Χώρας του Οζ, αλλά και σε καλύτερο άνθρωπο.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924

Καλές Προβολές!