01/04/2013

Ο «ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου «Άρτεμις», παρουσιάζει την κωμωδία της χρονιάς, με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο «ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ», την εβδομάδα 4-10 Απριλίου 2013.

ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ

Προβολές: 19.15 και 21.15

Σκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ

Σενάριο: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΠΩΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΧΑΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΙΑΦΟΣ

Παίζουν οι ηθοποιοί:   ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ), ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ (ΜΑΚΗΣ), ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ (ΑΛΙΚΗ), ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ), ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ (ΡΕΝΑ), ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ (ΖΕΤΑ), ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ (ΠΕΤΡΟΣ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ (ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ), ΑΘΗΝΑ ΜΑΞΙΜΟΥ (ΣΟΥΖΑΝΑ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΙΚΟΣ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΞΕΣ (ΙΓΝΑΤΙΟΣ), ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ (ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ).

Η ταινία διηγείται στιγμές, από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως «Ακάλυπτος», που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την «αξιοποιήσει».

Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, αγαπάει τη γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του, για το φίλο του.

Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης, σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, το Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες. Κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή, την πιο κρίσιμη στιγμή: όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή», μια για πάντα…
Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924
  
Καλές Προβολές!