23/04/2013

Ο «ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Μαθήματα αισιοδοξίας παραδίδει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την εβδομάδα 25 Απριλίου - 1 Μαϊου 2013,  με την ταινία «ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ», που ήταν υποψήφια φέτος για 8 Όσκαρ!

ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ (Silver Linings Playbook)

Προβολές: 19.00 και 21.15

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο' Ράσελ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζούλια Στάιλς

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ντέιβιντ Ο’Ράσελ (“The Fighter”, “Three Kings”), σκηνοθετεί το ομώνυμο κωμικοσοβαρό μυθιστόρημα του Μάθιου Κουίκ. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ (“The Hangover”) υποδύεται τον Πατ Σολατάνο, έναν πρώην δάσκαλο που έχει χάσει τα πάντα: τη δουλειά του, το σπίτι και τη γυναίκα του. Έχοντας περάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αναγκάζεται να γυρίσει στο σπίτι των γονιών του (Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και Τζάκι Γουίβερ), αποφασισμένος να ανακτήσει την παλιά του ζωή, καθώς και την πρώην σύζυγο. Tα πράγματα όμως περιπλέκονται, όταν γνωρίζει την Τίφανι (Τζένιφερ Λόρενς, πρωταγωνίστρια του “Winter’s Bone” και “Hunger Games”), ένα μυστηριώδες κορίτσι με πολλά προβλήματα.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924

Καλές Προβολές!