07/11/2013

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ!

Φέτος  με πρωτοβουλία του Α.Ο.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ,μια πρωτοποριακή συνεργασία  4  σωματείων  της περιοχής των Μεσογείων ,τέθηκε σε εφαρμογή και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους.

Ο Α.Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, Ο  Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ  , Ο Α.Ο ΒΑΡΗΣ  και   η ομάδα της  ΑΣ  ΣΠΑΤΩΝ  ‘ΓΑΙΑ’ , οργάνωσαν ένα μίνι πρωτάθλημα για τα παιδιά των ακαδημιών τους  1ης – 6ης δημοτικού ,το οποίο θα  διεξάγεται μεταξύ τους  έως και τον μήνα Ιούνιο.

Η πρώτη αγωνιστική έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου  και  το γήπεδο πλημμύρισε από περισσότερες από 300  μικρές αθλήτριες ( χωρισμένες σε 2 γκρουπ 1η – 3η Δημοτικού και 4η – 6η Δημοτικού) που στόχο δεν είχαν το αποτέλεσμα αλλά μόνο τη συμμετοχή. Σε αγώνες  που δεν υπάρχει  νικητής ή ηττημένος , στόχος  είναι  η βελτίωση της βασικής  τεχνικής, αλλά και η  προοδευτική ένταξη των αθλητριών σε αγωνιστικές δραστηριότητες. 
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου ,με διοργανώτρια ομάδα αυτή του Γ.Σ Κορωπίου.


Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου  με συνέπεια και ευθύνη προς τα παιδιά, θα συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στα τμήματα υποδομής  και να υποστηρίζει  τέτοιες πρωτοβουλίες , που στόχο έχουν μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα  να προάγουν τη βελτίωση του Βόλλευ.
  
Με εκτίμηση
Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.