28/11/2013

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δ. Σ. Ν.Π.Δ.Δ. "Βραυρώνιος"


      ΑΡ.ΠΡΩΤ: 962
                                ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 28/11/2013

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ                        
& ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ  <<ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ>>


                    Προς: Τα μέλη του Δ.Σ.

1.    Ορφανίδη Στέφανο
2.    Αλλαγιάννη Κων/νο
3.    Μπαγλατζή Σπυρίδωνα
4.    Λαϊνά Αριστοτέλη
5.    Δρίτσα Μπίλιω
6.    Χασιώτη – Νάσου Αικατερίνη
7.    Τεμπονέρα – Φουράκη Αγγελική
8.    Θεοδωρόπουλο Πέτρο
9.    Σπυράκο Ιωάννη
10.  Μαμούρη Αντωνία

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, την Τρίτη 03-12-2013 και ώρα 13.00 προκειμένου να λάβετε μέρος στη δέκατη πέμπτη (15η) συνεδρίαση του Ν.Π.Δ.Δ. για την  συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των κατωτέρω  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.    Λήψη απόφασης για ορισμό νομίμου εκπροσώπου και εξουσιοδότηση για την υπογραφή της σύμβασης με Ε.Ε.Τ.Α.Α ΑΕ  για την υλοποίηση της δράσης ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 2013-2014.
2.    Λήψη απόφασης για έγκριση καταβολής αποζημίωσης δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σε συζήτηση αίτησης με αρ. κατάθεσης 107621/13.
3.    Λήψη απόφασης για την εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων έτους 2013.
4.    Λήψη απόφασης για σύναψη σύμβασης χρήσης του συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. και παροχή εξουσιοδοτήσεων για διενέργεια συναλλαγών μέσω του ανωτέρω συστήματος.
5.    Λήψη απόφασης για έγκριση εκμίσθωσης του μικρού κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου κατόπιν αιτήσεως της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ).
6.    Λήψη απόφασης για σύνταξη όρων διακήρυξης ανοιχτής δημόσιας δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κυλικείου του κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.
7.    Λήψη απόφασης για την έγκριση όρων διακήρυξης  ανοιχτής δημόσιας δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κυλικείου του κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.
8.    Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης φυσικοθεραπειών στα μέλη του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, σε εθελοντική βάση, κατόπιν αιτήσεως ιδιώτη φυσικοθεραπευτή.
9.    Λήψη απόφασης για έγκριση ενημέρωσης και στοματικού ελέγχου των μελών των ΚΑΠΗ, σε εθελοντική βάση, κατόπιν αιτήσεως ιδιώτη οδοντιάτρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΜ. ΔΡΑΚΟΣ