15/12/2011

HAPPY FEET 2 & ΤΖΕΪΝ ΕΪΡ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΡΤΕΜΙΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 2, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924
Γενική Είσοδος: 7 ευρώ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 15 - ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011


 HAPPY FEET 2 (μεταγλ.)

προβολή: 19.00

Διάρκεια: 99'

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζορτζ Μίλερ, με τις φωνές του Γιάννη Στεφόπουλου, Ηλία Ζερβού, Ντίνου Σούτη, Πέτρου Σπυρόπουλου

Ο Μάμπλ, ο Σταρ της Κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον Πανίσχυρο Σβεν - έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις. Ο Έρικ βλέπει ότι ο πατέρας του έχει τσαγανό όταν ο Μάμπλ θα ενώσει για ακόμη μια φορά όλες τις φυλές των πιγκουίνων με άλλα υπέροχα πλάσματα - από μικροσκοπικά κριλ μέχρι γιγάντιους θαλάσσιους ελέφαντες - για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


ΤΖΕΪΝ ΕΪΡ
Jane Eyre

προβολή: 21.30

Διάρκεια: 120'

Έχοντας μεγαλώσει ορφανή και μες στη φτώχεια, η γκουβερνάντα Τζέιν Έιρ βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο του κυρίου Ρότσεστερ, ιδιοκτήτη του απομονωμένου και επιβλητικού σπιτιού στο οποίο εργάζεται. Όμως τίποτα στους άγριους βάλτους του Θόρνφιλντ δεν είναι αυτό που φαίνεται, καθώς ο Ρότσεστερ προσπαθεί να κρύψει σκοτεινά μυστικά και προδοσίες. Έτσι η Τζέιν πρέπει να επιστρατεύσει όλη την υπομονή, το θάρρος και τη βαθιά αφοσίωση της, προκειμένου οι δύο αυτοί άνθρωποι να βρουν την ευτυχία.