13/03/2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για το ΔΗΜΟ των ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Αυτό είναι το όνομα της άλλης  Δημοτικής Παράταξης που  ψηφίστηκε  με μεγάλη πλειοψηφία σε Λαϊκή Συνέλευση στο Πόρτο Ράφτη.  

Στον κατάμεστο χώρο του καφέ CONGA, την Κυριακή 9 Μαρτίου, συγκεντρώθηκε πλήθος συμπολιτών μας από το Πόρτο Ράφτη και το Μαρκόπουλο, για να  συζητήσουν και  να διαμορφώσουν το πολιτικό πλαίσιο της δημοτικής κίνησης αλλά  και να εκλέξουν δημοτικούς συμβούλους, τον επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο, να καταλήξουν στο όνομα  της παράταξης και να ψηφίσουν τη Διακήρυξή της.

Με πρωτόγνωρες διαδικασίες  άμεσης δημοκρατίας, χωρίς προτάσεις και υποδείξεις τρίτων αλλά με ατομική δήλωση διαθεσιμότητας και ευθύνης, αναδείχθηκαν οι πρώτοι 20 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Εκλογική Επιτροπή  και εκλέχθηκε η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΡΑ - Αρχιτέκτων Μηχανικός  ως Υποψήφια Δήμαρχος της Κίνησης.

Οι συμπολίτες μας έθεσαν τις βάσεις του προγράμματος της δημοτικής κίνησης και εξέφρασαν την απόφασή  τους  να αγωνιστούν για ένα Δήμο που θα φέρει στο προσκήνιο τους πολίτες, οι αποφάσεις των οποίων θα είναι δεσμευτικές για τη νέα δημοτική αρχή. 

Για να γίνει ο Δήμος του Μαρκόπουλου Δήμος των Πολιτών!