11/03/2014

ΝΕΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ «ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»!

Αγαπητοί Συμπολίτες!
Ως Δήμαρχος Μαρκοπούλου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχομαι στο ψηφοδέλτιό μας, την εργαζόμενη, απόφοιτο του τμήματος Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, νεαρή συμπολίτισσά μας, κα Μαίρη ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ.
Την καλωσορίζουμε θερμά στον Δημοτικό μας Συνδυασμό και της ευχόμαστε καλή Δύναμη και Επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, με στόχο ένα καλύτερο Δήμο Μαρκοπούλου!
Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι άμεσα ολοκληρώνονται οι συζητήσεις, με δύο ακόμα νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους!
Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΑΡΤΕΜΙΣ», οι συμπολίτες μας, θα γνωρίσουν από κοντά, τριάντα πέντε (35) δημοτικές υποψηφιότητες συνεργατών μας, στην κοινή μας αυτοδιοικητική προσπάθεια!
Όμως, το γεγονός που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά, δυόμισι μήνες πριν τις εκλογές, ο Συνδυασμός μας, να έχει ήδη καλύψει κατά 90%, τον μέγιστο αριθμό συνεργατών- υπ. Δημοτικών συμβούλων, μιλάει ήδη από μόνο του, για την απήχηση, αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν οι δημότες μας, την δουλειά της Δημοτικής Αρχής, αλλά και την θετική προοπτική, που αυτή, προδιαγράφει!
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και τους προσκαλούμε στην συγκέντρωσή μας της ερχόμενης Κυριακής, όπου θα παρουσιάσουμε και θα συζητήσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, για την ερχόμενη δημοτική πενταετία! 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,