27/03/2014

Η πολυαναμενόμενη επική περιπέτεια «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Η πολυαναμενόμενη επική περιπέτεια «300: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» έρχεται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την εβδομάδα 27/3 – 2/4/2014.

300: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
300: RISE OF AN EMPIRE


Προβολές: 19.15 και 21.15

Σκηνοθεσία: ΝΟΑΜ ΜΟΥΡΟ
Σενάριο: ΖΑΚ ΣΝΑΪΝΤΕΡ, ΚΕΡΤ ΤΖΟΝΣΤΑΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ , ΛΕΝΑ ΧΙΝΤΕΙ , ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΟΥΕΝΧΑΜ , ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΣΑΝΤΟΡΟ , ΣΑΛΙΒΑΝ ΣΤΕΙΠΛΕΤΟΝ , ΧΑΝΣ ΜΑΘΙΣΟΝ , ΚΑΛΑΝ ΜΑΛΒΕΪ , ΤΖΑΚ Ο ΚΟΝΕΛ , ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΙΕΡΜΑΝ , ΙΓΚΑΛ ΝΑΟΡ , ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΛΙΒΙΝ.

Στη ταινία "300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας", συναντάμε τον Θεμιστοκλή και τον ελληνικό στόλο, ενάντια στις Περσικές δυνάμεις του "Θεού Βασιλιά" Ξέρξη (Ροντρίγκο Σαντόρο) και της Αρτεμισίας (Έβα Γκριν), της πιο εκδικητικής αρχηγού του Περσικού στρατού.

Βασισμένο στο τελευταίο graphic novel του Φράνκ Μίλερ με τίτλο "Ξέρξης" και εμπνευσμένο από το μοναδικό στυλ της παγκόσμιας επιτυχίας "300", το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας λαμβάνει χώρα αυτή τη φορά στη θάλασσα. Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής (Σάλιβαν Στέιπλετον) επιχειρεί να ενώσει όλους του Έλληνες σε μια επική μάχη που άλλαξε την ιστορία του Δυτικού κόσμου!

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.),κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για ανήλικους, μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!