14/03/2014

Ο ΙΟΠΟΡ κατέκτησε 6 από τις 14 διακρίσεις στο 2o ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ- ΩΡΟΠΟΣ

Ο Ναυτικός όμιλος Νέων Παλατιών και ευρύτερης περιοχής Ωροπού οργάνωσε και διενήργησε στις 8 και 9 Μαρτίου 2014 το δεύτερο αγώνα πρόκρισης ( ranking list ) για την περιφέρεια του Νότιου Ευβοϊκού για σκάφη τύπου optimist και laser 4.7.

Στον αγώνα τερμάτισαν 72 optimist, και 28 laser από αντίστοιχα εννέα ομίλους (ΙΟΠΟΡ, ΑΛΚΥΩΝ, ΝΟΕΘ, ΝΟΑΣ, ΝΟΝΜΑ, ΝΟΑΑ, ΝΟΩΡΟΠΟΥ, ΝΟΔ, ΝΑΟΜΑ) στα optimist, και οχτώ ομίλους στα laser 4.7 (ΝΟΕΘ, ΑΛΚΥΩΝ, ΝΟΔ, ΝΟΩΡΟΠΟΥ, ΙΟΠΟΡ, ΝΟΝΜΑ ΝΟΑΣ, ΝΟΑΑ)

Στο διήμερο ολοκληρώθηκαν τρεις ιστιοδρομίες από κάθε κατηγορία σκαφών και η ομάδα του ΙΟΠΟΡ ξεχώρισε και πάλι.

Πρώτος στη γενική κατάταξη και πρώτος στα αγόρια ο Δικαίος Κερκουλάς ΙΟΠΟΡ.

Πρώτη στα κορίτσια η Κατερίνα Νικολάκη, με δεύτερη την Μαρίτα Αγγελοπούλου και τρίτη την Μαρία Ελένη Ανδρέου (όλες ΙΟΠΟΡ!).

Τρίτος στα 11χρονα αγόρια ο Άγγελος Πανταζής ΙΟΠΟΡ.

Και: κύπελλο μικρότερου αθλητή στο Σίμο Μιχαλόπουλο ΙΟΠΟΡ.

Το 2ο Κύπελλο Ευβοϊκού ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από πλευράς φιλοξενίας σε όλους τους συμμετέχοντες, που ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος του μήνα στο 3ο Κύπελλο Ευβοϊκού στην Ραφήνα.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν και οι συμμετοχές του ΙΟΠΟΡ με τους ΚΡΟΠΙΚ ΗΛΙΑ- ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝ (10ος) και του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στου αγώνες Techno που πραγματοποιήθηκαν στον Κέκρωπα.

Το βλέμμα όλων τώρα είναι στραμμένο  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist που θα γίνει ύστερα από πολλά χρόνια ξανά στο Πόρτο Ράφτη (12-17/4), στο Eurolymp της Αθήνας, που ξεκινά σε δυο μόλις μέρες και που θα συμμετέχουν οι εκτός optimist ομάδες του ομίλου, καθώς και στους διεθνείς αγώνες optimist της επόμενης εβδομάδας, που επίσης συμμετέχουν αθλητές του ομίλου. 






από τον Ι.Ο.ΠΟ.Ρ.