01/03/2016

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΟ «ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ», ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει την ταινία «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ», από την Πέμπτη 3, έως και την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, που δίκαια έκανε αίσθηση με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, αφού τιμήθηκε φέτος, με Βραβείο Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου (Alicia Vikander)!


«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ»
The Danish Girl

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Tom Hooper
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Amber Heard.

Μια φανταστική ιστορία έρωτα, εμπνευσμένη από τα πραγματικά γεγονότα, στις ζωές των Δανών καλλιτεχνών Einar και Gerda Wegener. Ο γάμος και τα έργα των δυο καλλιτεχνών, εξελίσσονται στο ταξίδι μεταμόρφωσης του Einar, σε Lili Elbe.

Στην Κοπεγχάγη της Δανίας του 1926, η ζωγράφος Gerda Wegener ζήτησε από το σύζυγό της Einar Wegener, να ποζάρει για ένα πίνακα ντυμένος γυναίκα, επειδή απουσίαζε το μοντέλο της. Όταν ο πίνακας, αρχίζει να αποκτάει δημοτικότητα, ο Einar αρχίζει να αλλάζει την εμφάνισή του σε γυναίκα, αλλάζοντας επίσης και το όνομά του, στο γυναικείο Lili Elbe. Κυριευμένος από το πάθος του για τη θηλυκότητα και με την υποστήριξη της συζύγου του, επιχειρεί την πρώτη εγχείρηση αλλαγής φύλου. Μία απόφαση που θα επηρεάσει καθοριστικά το γάμο τους, αφού η Gerda αρχίζει να συνειδητοποιεί, ότι ο σύζυγός της, δεν είναι πλέον ούτε άντρας, ούτε το άτομο που ήταν παντρεμένη. Η εμφάνιση ενός παιδικού φίλου του Einar στο προσκήνιο, θα έρθει να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. 

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!