01/04/2015

Με επιτυχία συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας


Δελτίο Τύπου

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Μαρκόπουλου στο οποίο υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους πολίτες του Δήμου Μαρκοπούλου, ότι η αργοπορία των ενάρξεων κάποιων προγραμμάτων οφείλεται κυρίως τόσο στο γεγονός ότι για κάποιες ειδικότητες δεν υπάρχουν διαθέσιμοι εκπαιδευτές για την περιοχή των Μεσογείων, όσο και στις συνεχόμενες αρνήσεις των εκπαιδευτών για ανάληψη τμήματος λόγω απόστασης.

Οι αιτήσεις για τα προγράμματα έληξαν στις 31/03/2015 για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εκπαιδευόμενους οι οποίοι έχουν ήδη αιτηθεί για ένταξή τους σε τμήμα από τους προηγούμενους μήνες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες του Δήμου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας και την μεγάλη προσέλευση στα προσφερόμενα προγράμματά μας.

Ευελπιστούμε το έργο να συνεχιστεί και μετά τις 30/06/2015 ώστε να λάβουν τα οφέλη της δωρεάν επιμόρφωσης όλοι οι πολίτες του Δήμου μας.

Τα στελέχη και οι εκπαιδευτές του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης έχουν ως αποστολή τους να κάνουν πράξη τα λόγια του Κομφούκιου:

 

"Πες μου και θα το ξεχάσω.

Δείξε μου και το θυμάμαι.

Βάλε με να το κάνω και θα το καταλάβω ".

(Κομφούκιος 450 π.Χ)»


 

Για το Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Μερτζάνη Ασημίνα – Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας

Γιαντσίδης Ιωάννης – Υπεύθυνος Οργάνωσης.