16/04/2015

Η ταινία «Τα δεσμά του διαβόλου», για τη δικαστική υπόθεση που συγκλόνισε την Αμερική, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Η ταινία «Τα δεσμά του διαβόλου», που θα προβληθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», από τη Δευτέρα 20, μέχρι και την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, είναι βασισμένη στα αληθινά γεγονότα της δικαστικής υπόθεσης που είναι γνωστή και ως «West Memphis Three», η οποία συγκλόνισε την Αμερικανική κοινωνία και συνεχίζει να την απασχολεί, καθώς θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις κακοδικίας στην ιστορία.

«ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»
DEVIL'S KNOT

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: ΑΤΟΜ ΕΓΚΟΓΙΑΝ.
Σενάριο: ΠΟΛ ΧΑΡΙΣ ΜΠΟΡΝΤΜΑΝ, ΣΚΟΤ ΝΤΕΡΙΚΣΟΝ.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: ΡΙΣ ΓΟΥΙΔΕΡΣΠΟΥΝ, ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ, ΣΤΙΒΕΝ ΜΟΓΙΕΡ, ΜΙΡΕΙΓ ΕΝΟΣ.

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Ατόμ Εγκογιάν (“The sweet hereafter”) έρχεται μια ταινία μυστηρίου, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μάρα Λέβιτ, η οποία παρουσιάζει μια συγκλονιστική ιστορία εξαφάνισης τριών αγοριών. 

Στο ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ, ο οποίος ερευνά την υπόθεση, ο βραβευμένος με Όσκαρ Κόλιν Φέρθ (“Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ”), ενώ την τραγική φιγούρα μίας από τις μητέρες ενσαρκώνει η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ Ρις Γουίδερσπουν (“WALK THE LINE”).

Το 1993, τρία οκτάχρονα αγόρια εξαφανίζονται από τα σπίτια τους, στην περιοχή Γουέστ Μέμφις του Άρκανσο. Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν, ότι τα παιδιά έπεσαν θύματα κάποιας περίεργης οργάνωσης. Ένα μήνα μετά συλλαμβάνουν τρεις νεαρούς, αφού ο ένας από τους τρεις, ο οποίος είναι άτομο με νοητική καθυστέρηση, ομολόγησε πως οι τρεις τους ήταν οι υπεύθυνοι για τις δολοφονίες των παιδιών. Στη δίκη που ακολούθησε καταδικάστηκαν οι δύο από τους τρεις σε ισόβια και ο τρίτος σε θάνατο, αν και επέμεναν όλοι πως ήταν αθώοι.


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) εξασφάλισε για φέτος, ακόμη περισσότερες προσφορές για το κοινό:

Είσοδος 5 Ευρώ για φοιτητές, ανέργους και μαθητές (έως 17 ετών).

Κάθε Τετάρτη, όλοι μπορούν να αγοράζουν δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!